Nakupi plus Oblačila | Obutev - odrasli

Zimske razprodaje

Zimske razprodaje

Že zelo dolgo nisem napisala objave o svojih nakupih in nasvetih za varčevanje. Zato vam tokrat v objavi razkrivam svoje mnenje glede zimske razprodaje in kaj vse sva tokrat nakupila na razprodajah.

V soboto sva se z Rajkom sama odpravila po nakupih na zimske razprodaje, saj sva imela namen kupiti nekaj oblačil in obutve za nas tri. In tokrat sva bila nad znižano ponudbo oblačil in obutve v trgovinah zelo razočarana.

Sicer so v večini trgovin v Qlandii Novo mesto imeli popuste do 70 %, vendar v primerjavi z ostalimi razprodajami tokrat ni bilo nobene pametne izbire. Res je, da je zdaj že skoraj konec razprodaj, vendar sem vseeno pričakovala boljšo ponudbo.

Dejansko je bilo znižanih manj oblačil kot po navadi, ko imajo le občasne akcije. Poleg tega so nekatere trgovine imele drugačne pogoje, kot so bili zapisani zunaj na oglasnih plakatih, oziroma so pogoji veljali le na določene številke enakih artiklov.

Najprej sva se odpravila v Mercator center v trgovino Pepco kjer pogosto nakupim veliko oblačil za Glorio po zelo ugodnih cenah. In tudi kakovost oblačil je do zdaj bila odlična, težave sem imela le s spodnjimi hlačkami za Glorio, saj so se zelo hitro strgale zaradi okrasne čipke.

In tako sem vedno do zdaj dobila tam odlična zelo znižana oblačila. Tokrat je bilo zelo malo znižanih oblačil v njeni številki 98, zato sva ji kupila le eno majico in dva čudovita pustna kostuma.

Kostum pikapolonice sva kupila po redni ceni 5,99 €, kostum metuljček pa je bil znižan iz 5,99 € na 3,99 € tako, da sva ga kupila za naslednje leto. In Gloria je nad obema kostumoma navdušena tako, da ju je v zadnjih dneh že večkrat preizkusila. 😉

Nato sva odšla v Qlandio in tokrat sva se odločila, da se po nakupih odpraviva sama, saj Gloria nima potrpljenja za nakupe. In je zato ostala v varstvu pri starih starših.

Najprej sva odšla po nakupih v trgovino C&A kjer sem si kupila nekaj majic, ki so bile znižane za 60 % in 80 %. Rajko si je kupil le majico in nogavice, ki so odlične, vendar žal niso nikoli znižane (vam pa jih priporočam za nakup, saj so zelo kakovostne).

Vsa ostala znižana oblačila nama niso bila všeč, poleg tega je bilo zelo malo znižanih oblačil za moške in otroke. 🙁

Zimske razprodaje

Nato sva odšla v trgovino New Yorker, kjer nisva našla nobenih oblačil po svojem okusu. Znižana oblačila nama niso bila všeč oziroma nisva našla oblačil v svojih številkah. Drugače so imeli zimske razprodaje s popusti do 70 %.

Kasneje sva se odpravila še po različnih trgovinah z obutvijo in v trgovini Deichmann sva našla škornje in hišne copate za Glorio, ki so bili sicer v redni prodaji.

V trgovini Mass sva našla nove čevlje za Glorio in zame, ki so bili znižani za 60 %. V svojih reklamah so sicer poudarjali, da je vsa znižana obutev še dodatno ugodnejša za 20 %.

Vendar je to menda veljalo le za zadnje kose obutve, saj sva kupila enake čevlje, kot so bili na policah le v drugih številkah, vendar niso bili dodatno znižani. 🙁 Kljub vsemu so bili njeni čevlji znižani na 20 € in moji na 24 €.

Zimske razprodaje

Kasneje sva se odpravila še po različnih trgovinah, vendar nisva našla nobenih oblačil zase. Tudi v trgovini H&M nisem našla ničesar zase so pa sicer imeli do 70 % popusta v sklopu zimske razprodaje.

Žal sem oseba, ki mora preveriti vsako oblačilo in obutev pred nakupom, saj so v vsaki trgovini drugačne velikosti istih številk oblačil. In tako malce zavidam nekaterim, ki lahko nakupujejo vse brez, da bi prej preizkusiti oblačila ali obutev. 🙂

V trgovini OVS so imeli različne popuste in še dodatno akcijo (tri znižana oblačila kupiš, plačaš le dva). Žal tudi tukaj nisem našla oblačil zase, zato sem kupila le nekaj oblačil za doma, ki so bila znižana (ker so na primer manjkali zgornji ali spodnji deli kompletov).

Zimske razprodaje

Nakupe sva zaključila v trgovini Takko, kjer sva našla kar nekaj odličnih oblačil zase, imeli so tudi akcijo 50 % popusta na že znižana oblačila. Rajko si je kupil dve jopici, ki sta s popustom stali le 7,50 €. Jaz sem si kupila nekaj majic, ki so s popustom stale 3,99 € ter spodnji del pižame za 5 €.

Zimske razprodaje

Žal mi je, da nisva tokrat našla več znižanih oblačil zase in za Glorio. Res pa je tudi, da verjetno ne bi kupila nič od izbranih oblačil in obutve, če ne bi bila znižana, saj si jih ne bi mogla privoščiti. Morda sva imela manj izbire tudi zato, ker vedno iščem oblačila, ki so narejena iz 100 % bombaža.

Ker sva imela popoldne še vsak svoje obveznosti sva se odločila, da se na kosilo odpraviva v Kantino na postaji. In čeprav obožujeva mehiško hrano sva se odločila, da tokrat naročiva zrezek postaja in dunajski zrezek.

Zimske razprodaje Zimske razprodaje

In tudi tokrat je bilo kosilo odlično in zagotovo se tudi naslednji mesec za najino obletnico vrneva tja. Dogovorila sva se, da bova zdaj poskusila še kakšne druge jedi, saj so bile do zdaj vse odlične.

Kakšno je vaše mnenje glede zimske razprodaje? Ste našli kakšna ugodna oblačila ali obutev zase?

Mogoče ti bo všeč tudi ...