Zbirka magnetkov za hladilnik
Oddih Počitnice | Potovanja

Zbirka magnetkov za hladilnik

Zbirka magnetkov za hladilnik

Ko se je rodila hčerka, sva se odločila za najino/našo novo tradicijo kot družina. In tako sva prišla na idejo, da na vsakem skupnem morju kupimo magnetek za hladilnik v glavnem mestu, kjer bivamo.

In lahko rečem, da je bila to ena izmed najinih najbolj zanimivih in domiselnih odločitev do zdaj, saj so odličen spominek. Imamo pa tudi že kar lepo zbirko magnetkov na našem hladilniku .

Ampak kljub temu imamo določeno ceno, ki jo plačamo za posamezen magnetek. Saj je na morju in tudi povsod drugje pogosto zelo pestra izbira magnetkov. In zato vedno gledamo, da ne stanejo več kot 21 kun oziroma do 3 € in seveda, da so magnetki vedno nekaj posebnega.

Z imenom mesta ter ne le narejeni iz papirja (edino v Metajni sva kupila takšnega, saj tam drugačnih niso imeli). Že ta magnet sva komaj lahko kupila, saj so bile v sredini avgusta zaprte že vse stojnice z darili.

Imamo pa tudi zbirko magnetkov, ki smo jih dobili za darilo in imajo prav tako poseben prostor na hladilniku. Te magneti so iz različnih držav, ki so jih obiskali najini sorodniki ali prijatelji.

Obenem imamo tudi čudovito zbirko magnetov s svojimi fotografijami z družinskih dopustov, praznovanja rojstnih dni in ostalih posebnih dogodkov. Torej čudovite fotomagnete, ki naredijo spomine še lepše.

Morje je definitivno naša največja strast, zato privarčevan denar delno zapravimo za počitnice. Tudi za morje večkrat letno, kjer se sprostimo in si napolnimo baterije. Zato upam, da se bo naša zbirka magnetkov le še večala in da se bo naša tradicija nadaljevala še naprej.

Več prispevkov na to temo lahko najdete v povezavi. V povezavi najdete tudi odlične ideje za oddih (izlete in potovanja).

Zanima me vaše mnenje? Imate tudi vi v družini ali kot par kakšno posebno tradicijo? Imate tudi vi doma zbirko magnetkov?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

  1. Maša jež pravi:

    Mi tut doma zbiramo magnetke razlicnih drzav in js zbiram se vzigalnike razlicnih drzav.. magnetkov mamo ze 2 polna hladilnika in dodatno tablo, ker veliko potujemo ?

    1. Klavdija pravi:

      Odlično. 😉 Tudi jaz si želim, da raziščemo čim več sveta in da bo magnetov na hladilniku vedno več. 🙂

Komentiranje je onemogočeno.