Zavese
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Zavese

Zavese

Ko sem opremljala stanovanje, sem takoj vedela, da želim imeti na vseh oknih tudi zavese. Saj živimo v pritličju in venomer se mimo oken sprehajajo ljudje. In zato sem želela, da imamo malce zasebnosti vendar, da, kljub temu niso zavese predebele ter da vseeno v stanovanje pride dovolj sonca.

Nato sem v trgovini Momax našla odlične zavese za stanovanje, ki so zelo tanke, ampak kljub temu se čeznje v stanovanje nič ne vidi.Zavese

Tako, da imam cel dan lahko dvignjene rolete in brez težav delam, saj še vedno pride svetloba skoznje. Kupila sem zavese, ki jih najdete tukaj v modri in beli barvi. Le, da so bile takrat še dodatno znižane. Je pa odlično tudi to, ker v kompletu dobiš dve zavesi.

Sicer segajo do tal in zato sem jih dala mami, da mi jih je skrajšala, saj sem želela, da segajo le do okenskih polic. Lahko bi jih seveda kupila tudi, kje drugje narejene po meri, vendar bi trajalo dlje poleg tega bi bile tudi veliko dražje.

Obenem so odlične tudi za obešanje, saj imajo zanke in jih zato zelo hitro namestiš na palico.

Težavo sem imela, ker so v stanovanju okna zelo velika in nikjer nisem našla palice za zavese, ki bi bila dovolj dolga za nove zavese. Nato sem v trgovini Momax končno našla tudi palico za zavese, ki je bila dovolj dolga za okna v stanovanju.

Saj se lahko podaljša ali skrajša na poljubno velikost od 120-210 cm. Obenem so palice videti tudi zelo lepo v kombinaciji z zgoraj omenjenimi zavesami.

Palico za zavese najdete tukaj trenutno je znižana na 3,99 €. Kupila sem dve za kuhinjo in dnevno v spalnici pa je bila že druga palica od prej tako, da sva obdržala tisto.Zavese

V Momaxu sva prejšnjikrat našla tudi drog za kopalniško zaveso, ki se zelo preprosto namesti. Saj imava tuš praktično na hodniku in ga imava zakritega z zaveso. Poleg tega je odličen, saj se lahko prilaga dimenzija droga od 70-120 cm, najdete ga tukaj.

Zavese

Kopalniško zaveso sva sicer kupila v Merkurju, vendar vam ne priporočam nakupa, saj je zelo tanka.

Ker sva potrebovala debelejšo sva kupila novo kopalniško zaveso v trgovini Lidl, v modri barvi in je odlična. Zelo kakovostna in pralna v pralnem stroju. Zavese

Res je, da sem zavese, palice ter droge za stanovanje iskala, kar nekaj časa, da sem jih končno našla v pravi dimenziji, ampak so mi zelo všeč in mi ni žal nakupa. Vesela sem, da sem našla vse izdelke po zelo ugodnih cenah, ki so obenem tudi zelo kakovostni.

In verjamem, da tudi vi najdete kakšen namig za odlične nakupe. Sploh, če imate tudi vi težave z iskanjem dodatkov za dom drugačnih dimenzij.

Kje ste vi kupili zavese za svoj dom?

Več idej za prenovo doma najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...