X
Blog

X

X

Pride dan, ko imam milijon idej za zapise, ki bi jih želela deliti z vami. Takrat v enem dnevu lahko napišem tudi šest objav ali več. Pogosto imam zato vsaj 20 zapisov tudi med osnutki. 😉

In pridejo dnevi, ko imam popolno blokado glede pisanja. V tistih dneh se rada spomnim na vse svoje najljubše zapise in obujam spomine na različne dogodivščine in zanimive dneve.

Zagotovo bi imela več tem za pisanje, če bi pisala o standardnih temah, o katerih pišejo vsi drugi. Vendar o nekaterih temah preprosto ne želim pisati in tudi v prihodnje o njih ne bom pisala, saj takšne teme prepuščam drugim.

Včasih preprosto dobim ideje in navdih za pisanje med sprehodi do vrtca, med igranjem z Glorio, med kuhanjem ali med pogovori z družino in prijatelji. Pogosto se mi tudi zgodi, da če ideje ali vsaj naslova ne zapišem takoj, ga kasneje pozabim.

Ogromno idej za zapise prejmem tudi od svojih zvestih bralcev, ko me sprašujejo o rešitvah različnih težav ali o tem, kje lahko kupijo izdelke najugodneje?

Pogosto v stresnih dneh napišem različne objave, ki jih takoj izbrišem, saj jih nimam namena objaviti in se počutim boljše že zato, ker sem lahko svoje misli zapisala.

Včasih mi dan polepša že komentar ali sporočilo, da sem s svojimi predlogi, znanjem ali izkušnjami nekomu olajšala življenje ali mu polepšala dan.

Ker sem zelo pozabljiva oseba, sem se letos odločila, da izberem prav poseben planer zase – Moj osebni planer. Ki je zelo pregleden in ima dovolj prostora za zapisovanje vseh mojih obveznosti in idej.

Zase sem ga naročila v čudoviti vijoličasti barvi. 😉

x-moj osebni planer

En planer v sivi barvi + Swarovski uhane pa bom podarila zvesti bralki ali bralcu. Kot sem to obljubila že v prejšnjih objavah, bom vsak mesec pripravila 1-2 nagradi za zveste bralce.

Tokrat lahko sodelujete v žrebanju tako, da mi komentar pod objavo ali na Facebook strani zapišete, zakaj si ravno vi želite prejeti ta prikupen planer? 🙂

Še več možnosti, da vas izberem imate, če objavo delite še med svoje prijatelje in všečkate Facebook strani Izberi modro in Moj osebni planer. Srečno nagrajenko ali nagrajenca objavimo v nedeljo, 4. 2. 2018, na Facebook strani.

Moj osebni planer - nagradna igra

Vsi, ki bi želeli naročiti – Moj osebni planer po znižani ceni z brezplačno poštnino si ga lahko naročite na povezavi. Možnost imate tudi, da si naročite unikatno ročno poslikan planer z motivi Barvna krila.

Imate tudi vi kdaj X dan?

Mogoče ti bo všeč tudi ...