Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Wisible photography

Wisible photography

Zakaj sem se tokrat odločila za profesionalno fotografinjo?

Ker me je do zdaj razočaralo že kar nekaj fotografinj, saj fotografije niso bile takšne, kot sem si jih želela ali sem na njih čakala celo večnost. Tudi svojci in prijatelji so me že razočarali s fotografiranjem, saj se sama vedno zanje zelo potrudim in si vzamem čas, da ustvarim čudovite spomine zanje.

Ko želim, da oni fotografirajo mene ali mojo družino so fotografije vedno obupne. Saj je že svetloba slaba in tudi vse drugo, ker si nikoli ne vzamejo dovolj časa. Pri prijateljih in znancih je sploh vedno bilo, tako ˝prosim fotografiraj me˝ in tako sem zanje vedno naredila popolne fotografije.

Ko pa sem jih prosila, če lahko še oni fotografirajo, da sem vsaj na eni fotografiji tudi jaz, nikoli niso imeli časa. Le kdo bi sploh želel imeti doma fotografije, na katerih so le drugi? Na koncu imaš občutek kot, da te preprosto sploh ni bilo tam …

In tako sem vedno znova dobila obupne fotografije, ki so bile na hitro posnete, zamegljene ali je bilo na njih še sto drugih oseb. In zato sem se odločila, da poiščem najboljšo fotografinjo v Sloveniji – Wisible photography.

In ta odločitev je bila zagotovo ena mojih najboljših odločitev do zdaj, saj smo na fotografiranju res uživali in se popolnoma sprostili. Nikoli si nisem mislila, da bom spoznala najboljšo fotografinjo na svetu, ampak to mi je zagotovo uspelo.

Ko sem začela iskati pravo fotografinjo za naše družinsko in svoje portretne fotografije sem se odločila, da najprej kontaktiram svojo sošolko in bodočo podjetnico Vesno.

Seveda je z veseljem sprejela mojo željo za fotografiranje in posnela je veliko čudovitih fotografij, ki jih bomo imeli za vedno za spomin. Pri njenih fotografijah lahko takoj opaziš, da Vesna fotografira z velikim veseljem in s strastjo.

Če bi tudi vi radi imeli čudovite fotografije vam predlagam, da ji pošljete povpraševanje ali jo kontaktirate preko spletnega obrazca.

Najdete jo na spletni ali na Facebook strani. In verjemite mi, da vam ne bo žal.

Vesna poleg tega tudi lektorira, prevaja in poučuje tako, da jo lahko najdete tudi na spletni strani Lektorična.si.

Zanima me vaše mnenje? Kakšne se vam zdijo fotografije Wisible photography?

Mogoče ti bo všeč tudi ...