Vodice-Izberi-modro-družina
Oddih Počitnice | Potovanja

Vodice

Vodice

Naš prvi daljši družinski oddih je bil v mestu Vodice in tja smo se odpravili na začetku meseca julija 2015, ko je bila Gloria stara tri mesece. Po slabi izkušnji z apartmajem v Selcah sem tokrat temeljito preverila vso ponudbo in našla zelo ugodno ponudbo za hotel v mestu Vodice.

Hotel sva rezervirala šele teden dni preden, smo odšli na dopust preko spletne strani s kuponi. Zato sem našla odlično ponudbo za superior sobo z balkonom in s čudovitim razgledom na morje po polovični ceni. Hotel je imel tudi dvigalo in parkirišče v bližini. 😉

Vodice VodiceVodiceVodiceVodice

Tudi hrana je bila zelo okusna in všeč nama je bilo, ker je bil v ceni vključen polpenzion (zajtrk in večerja). Še posebej nama je bilo všeč tudi to, da je bila prodnata plaža v neposredni bližini hotela.

Le voda je bila precej mrzla, vendar se Gloria na to ni ozirala in je neizmerno uživala v morju. Vsak dan posebej je bila tako zelo vesela, ko je lahko v fredovem obroču čofotala naokrog. So se pa vsi čudili, ker je bila še tako majhna in tako divja. 🙂

Tudi ob obali so odlične sprehajalne poti za dolge sprehode. Ter ogromno lokalov in restavracij, v katere smo vsak dan zahajali na kosilo. Veliko igral je tudi za starejše otroke tako, da v Vodicah uživajo turisti vseh starosti.

Vodice Vodice Vodice VodiceVodiceVodiceVodiceVodiceVodiceVodiceVodiceVodiceVodice

Zelo zanimivo mi je bilo tudi, da je tam ogromno nočnih lokalov za mlade. In prav zato so Vodice pravo mesto za vse generacije. 😉

En dan smo odšli tudi na izlet v Šibenik, kjer nama ni bilo preveč všeč in zato smo se hitro odšli naprej proti otoku Murterju. Tam sva najprej odšla na kosilo v enega izmed lokalov nato pa na obisk k prijateljem, ki so takrat bili na dopustu na otoku Murter.

Nad kosilom sva bila sicer zelo razočarana in tudi nad mestom Murter tako, da upam, da si enkrat v naslednjih letih popravimo slab prvi vtis z novim obiskom otoka. Res je tudi, da raje raziskujeva nove kraje kot, da se vračava na že obiskane kraje. 🙂

Naslednje dni dopusta smo večinoma preživljali na plaži – po zajtrku in od 16. ure popoldne naprej. Vmes smo počivali v hotelu ali smo odšli na kosilo in sprehod. In imeli smo se odlično, čeprav so Glorii ravno takrat začeli rasti prvi zobki.

Edina stvar, ki bi jo spremenila pri tem dopustu, bi bila, da bi s seboj vzeli športni del vozička namesto košare. Saj se je Gloria ravno takrat začela dvigovati in ni želela več biti v košari od vozička.

Rivijera Hotel Imperial in oddih v mestu Vodice vam tako vsekakor priporočam.

Več mojih idej za oddih lahko najdete tukaj. Moj seznam prtljage najdete tukaj. Pokukajte še za moje nasvete za prihranke na dopustu.

Mogoče ti bo všeč tudi ...