Vitapur modri prihranek - spalnica (3)
Gospodinjski aparati | Pripomočki Vse za dom

Vitapur modri prihranek – spalnica

Vitapur modri prihranek – spalnica

V trgovini Vitapur sem že večkrat kupila izdelke zase, za družino in za dom. In vsakič sem bila z nakupom res zadovoljna.

Zato bi vam rada danes predstavila njihove odlične izdelke in popuste. Za trgovino sem izvedela po naključju pred dvema letoma, ko sem videla njihov bon v knjižici ugodnosti Dm babybonusa kluba.

In zato sem se odločila, da pogledam tudi na njihovo spletno stran in morda najdem kakšen odličen izdelek zase ali za dom. In res sem našla odličen set pekačev po zelo ugodni ceni, ki je bil z bonom še cenejši.

Poleg tega so imeli še brezplačno dostavo in darilo ob nakupu. Tako, da sem tisti dan naročila še set ponev za mojo mami in tako smo za darilo ob nakupu prejele še en set pekačev brezplačno.

Kasneje sem še večkrat naročila izdelke v njihovi spletni trgovini. Med drugim tudi novo torbo zame in za svojo mami, ki žal ni več v prodaji.

Lonec za kuhanje, ki sem ga kupila nazadnje, in vsi ostali izdelki so bili znižani tudi do 80 % obenem sem z bonom od Dm babybonus kluba prejela za darilo ob nakupu še odlično torbo za na plažo. Trenutno te akcije žal ni več.

V tem tednu vam nudijo še brezplačno dostavo za vse izdelke.

Moj izbor modrih prihrankov za spalnico v trgovini Vitapur je naslednji:

Več o omenjenih izdelkih izveste na povezavah.

Želim vam prijeten nakup in veliko prihrankov.

Mogoče ti bo všeč tudi ...