vetrovne kapljice lekobeba
Otroci | starši Vse za otroke

Vetrovne kapljice

Vetrovne kapljice

Še zdaj, ko bo Gloria kmalu upihnila že svojo drugo svečko na tortici, se večkrat spomniva na boleče spomine. Kako sva prvih nekaj dni po njenem rojstvu lahko le nemočno opazovala, kako trpi grozne bolečine ob krčih.

Ki so se začeli le dva tedna po njenem rojstvu in takrat seveda sploh nisva vedela, kaj se dogaja z njo.

Zelo težko nama je bilo gledati, kako trpi in se kar zvija od bolečin. Poskusila sva vse – nosili smo jo naokrog, hodili na sprehode, ji masirali trebušček, ampak nič ni pomagalo za daljši čas, da bi se lahko vsaj malce naspala.

Če je končno le zaspala, se je kmalu zbudila v groznih bolečinah in neutrudno jokala. Ko je drugič prišla na obisk patronažna sestra, sva ji zaupala, kaj se dogaja z Glorio in takoj je opazila, da ima krče.

Zato nama je predlagala, naj čim prej kupiva vetrovne kapljice, ki naj bi najbolje pomagale mali štručki pri groznih krčih. Zato sem seveda takoj odšla na internet poiskat informacije, kje lahko kupiva vetrovne kapljice zanjo.

Tako sem našla Lekobeba vetrovne kapljice ter izvedela, da jih je možno kupiti v lekarnah po Sloveniji.

Zato se je Rajko takoj odpravil v najbližjo lekarno ter kupil vetrovne kapljice. Sploh ne moreva opisati občutkov, kako zelo nama je odleglo, ko so se krči pri Glorii končno umirili že ob prvem odmerku. Bila sva neizmerno srečna, ko sva videla, da so se njene bolečine izginile.

Saj ni hujšega kot, da vidiš svojega otroka trpeti in mu ne moreš oziroma mu ne znaš pomagati. Sploh če je še tako majhen, da ti ne more povedati, kaj je narobe z njim. Lekobeba vetrovne kapljice

Na žalost so krči trajali vse do njenega dopolnjenega tretjega meseca starosti, nato so ji seveda, takoj začeli rasti še prvi zobki. Kljub napadom krčev so vetrovne kapljice pomagale čisto včasih in jih takoj omilile.

To lahko potrdi tudi najina družina ter prijatelji, ki so ob prvih obiskih videli, kakšne grozne bolečine trpi ter kako hitro so ji vetrovne kapljice krče umirile.

Moram reči, da je krče zelo omejil tudi morski zrak, saj smo se prvič odpravili na morje, ko je imela Gloria dva meseca seveda le na kratek oddih in v tistem času krčev skoraj ni bilo. Saj smo se veliko sprehajali naokrog ob morju.

Kljub temu so bile vetrovne kapljice Lekobeba del naše obvezne opreme v previjalni torbi sploh v prvih mesecih.Lekobeba vetrovne kapljice

Vetrovne kapljice so odlično lajšale težave tudi pri občasnih krčih mojemu nečaku, saj jih je po mojem priporočilu uporabljala tudi moja sestra. Z njimi je bila zelo zadovoljna.

Zato vetrovne kapljice Lekobeba priporočam vsem staršem, če vaši malčki trpijo za krči. Želim si in upam, da je takšnih primerov čim manj, ampak vseeno je dobro vedeti, kako lahko ukrepamo, da naši malčki ne trpijo bolečin.

Lekobeba vetrovne kapljice ter druge njihove odlične izdelke najdete v:

 • TUŠ drogerijah po Sloveniji.
 • V spletni trgovini Lekos, ki jo najdete tukaj.
 • Lekarnah in specializiranih prodajalnah po Sloveniji seznam najdete tukaj.
 • Spletnih lekarnah in trgovinah.
 • Tosaminih belih štacuncah.

Verjamem, da boste nad njihovimi odličnimi izdelki navdušeni tudi vi in da jih boste z veseljem uporabljali.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

 1. Petra 05 pravi:

  Nam je najbolj pomagalo Banjanje. Ker se črevesje razvija in je bolj leno, je najbolje se tega lotiti znotraj kot samo miriti s sladkorjem in izvlečki. Z vadbo naceloma taksno ali drugačno, masažo ipd.se spodbudi črevesje in s tem zmanjša oz. Odpravi krče. Tako da sm hčerko veliko masirala in jo vodila čez različne vaje, katere me je naučila inštruktorica programa Banjanja. No to je moje priporočilo ?

  1. Klavdija pravi:

   Hvala za predlog. Morda ga bomo preizkusiti tudi mi. Za zdaj jima je precej pomagala Bownova terapija.

Komentiranje je onemogočeno.