Twistshake
Otroci | starši Vse za otroke

TwistShake

TwistShake

V današnji rubriki Preizkušam | Priporočam vam želim predstaviti TwistShake izdelke, ki sem jih odkrila šele pred kratkim in sem nad njimi že popolnoma navdušena. Tako nad dizajnom, barvami in uporabnostjo.

Moram priznati, da sem spletno trgovino Evitas odkrila šele pred dvema mesecema, ko sem na pikniku Mami blogerk prejela njihovo držalo za dudke. Za katerega sem sprva mislila, da je ljubka zapestnica za punčke in sem ga zato tudi shranila. Twistshake

Ker se mi je zdelo držalo za dudke tako čudovito sem se odločila, da hitro doma pregledam še ostale izdelke v njihovi spletni trgovini. V trgovini Evitas sem našla veliko čudovitih izdelkov, ki so mi bili resnično všeč.

Ker si že nekaj časa želim, da bi se Gloria končno odvadila stekleničk s cucljem, sem se odločila, da zanjo naročim eno izmed TwistShake stekleničk z ustnikom. Zavedam se, da se bo že sama odločila, ko bo za to pripravljena, vendar imam počasi že dovolj njenega polivanja z drugimi stekleničkami.

Tako sem Glorii naročila TwistShake stekleničko, ki ji je zelo všeč, čeprav ni prozorna. Saj drugače zavrača vse stekleničke, ki niso prozorne, ker drugače po njenem mnenju ne vidi, ali je notri res mleko in jo v tem primeru morda lahko preslepiva s sokom. 🙂

Stekleničko TwistShake je sprejela brez težav še bolj ji je všeč, ker se mora malce potruditi, da lahko pije, saj je ustnik tako narejen. Po drugi strani je ta steklenička še bolj osrečila mene, saj z njo ne more več polivati.

Kar je definitivno ogromna prednost poleg čudovitega dizajna. Obenem jo lahko brez težav in hitro tudi očistim. 🙂

Pri vseh ostalih dosedanjih stekleničkah je Gloria vedno v dveh tednih pregriznila cucelj. Tako, da sem veliko denarja porabila že za nakup cucljev in zato je nakup stekleničke z ustnikom še bolj odličen.

Stekleničke TwistShake lahko kupite tudi po cenovno ugodnih cenah. Obenem jih lahko naročite že od rojstva naprej, saj so na voljo v različnih velikostih in z modelom cuclja ali ustnika. Izbirate lahko kar med desetimi različnimi barvami in tremi velikostmi stekleničk.Twistshake

Lahko jih uporabljate v mikrovalovni pečici, varne so za zamrzovanje, brez BPA lahko jih tudi varno operete v pomivalnem stroju. Odlično je tudi to, da so vsi izdelki TwistShake med seboj združljivi in jih lahko kombinirate med seboj. S čimer tudi obenem prihranite čas in denar.

Izdelki TwistShake imajo tudi inovativno mrežico, ki učinkovito preprečuje nastajanje grudic in preprečuje možnost zamašitve. Kar je zelo koristno pri pripravi adaptiranega mleka, ki pogosto zamaši ostale stekleničke.

Pri malčkih, kot je Gloria lahko v steklenički pripravimo odličen domač sok in v vodo dodamo le sadje ter stekleničko pretresemo.

No, da ne bom govorila le o stekleničkah, bi vam rada pokazala še kakšne hude TwistShake dudke sem naročila za mojega bodočega nečaka. Saj bom kmalu spet postala teta. 😉

Zato verjamem, da se bo moja sestra zelo razveselila tega seta dudk. Na njihovi spletni strani najdete kar nekaj različnih barvnih kombinacij teh dudk.Twistshake

V trgovini Evitas sem za Glorio naročila tudi unikatno čudovito majčko z njenim imenom, o kateri sem tudi že pisala v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Menim, da je takšna majčka za otroke genialna ideja za poroke in različna praznovanja, kjer je na enem mestu ogromno ljudi, ki se med seboj ne poznajo.

Sicer sem si takšne majčke ogledovala že dlje časa zdaj sem se končno odločila tudi za naročilo. In majčka je res prekrasna in v živo je še 100 x lepša kot na slikah.

Tudi Gloria je zelo navdušena nad novo majčko in predvsem zelo ponosna, saj vsem govori, da na njem piše Gloria in da je na njej narisan srček. 🙂

Meni so njihovi izdelki resnično čudoviti in zelo mi je žal, da za njihovo trgovino nisem izvedela prej. Zelo bi bila vesela, če bi za njihovo trgovino vedela že pred rojstvom Glorie, ko sem denar porabljala za veliko dražje in nekvalitetne izdelke. Ampak kot pravijo nikoli ni prepozno za odlične nakupe.

Kot ste že opazili, sem vedno na lovu za novimi informacijami, novostmi ter za ugodnostmi za moje bralce in ker redno dnevno spremljam vse svoje najljubše trgovine in ustvarjalce.

Sem opazila tudi, da trgovina Evitas ponuja brezplačno poštnino pri nakupu nad 10 € do 26. 5. 2017 s kodo: PAKETEK. Poleg tega vam ponujajo 5 % popusta, če se prijavite na njihove e-novičke. 😉

Ste tudi vi že navdušeni nad njihovimi izdelki? So tudi vam tako zelo všeč kot meni?

Mogoče ti bo všeč tudi ...