To.to. blazinice - Tosama
Otroci | starši Vse za otroke

To.to. blazinice – Tosama

To.to. blazinice – Tosama

Izdelke iz trgovine Tosama uporabljam že kar nekaj let. Prej sem jih kupovala zase zdaj jih kupujem še za hčerkico. Njihovi izdelki za otroke so narejeni iz 100 % bombaža ali bambusa obenem so tudi zelo kakovostni in so na voljo po zelo ugodnih cenah.

To.to blazinice vate kupujem že od hčerinega rojstva naprej in sem z njimi zelo zadovoljna. Saj so zelo vpojne, narejene iz 100 % bombaža, ki je zelo nežen do občutljive otroške kože.

Midva blazinice to.to. uporabljava predvsem pri previjanju za čiščenje ritke, saj ne uporabljava nobenih mil, ampak le vodo in to.to. blazinice. V paketu jih je 50 kosov, zato so odlične tudi za na pot. Obenem so preproste tudi za uporabo, saj jih le natrgaš, kolikor jih potrebuješ.

Trenutno imajo na njihovi spletni strani še prav posebno akcijo. 20 % na vse to.to izdelke in še brezplačno poštnino ob nakupu nad 20 € samo danes v sredo, 15. 2. 2017, in jutri v četrtek, 16. 2. 2017. Zgoraj omenjena akcija velja le v njihovi spletni trgovini.

Večkrat imajo tudi odlične popuste in ugodnosti v vseh njihovih Tosaminih belih Štacuncah. Predlagam vam, da se tudi registrirajte na njihovi spletni strani za hitrejše nakupe.

Če želite si lahko natisnete kupon za nakupe v Tosamini Beli Štacunci in prav tako prihranite 20 % pri nakupu to.to. izdelkov. Najdete ga tukaj. 

Več o njihovih izdelkih lahko izveste na njihovi spletni ali Facebook strani. Lahko jih obiščete tudi v eni izmed njihovih poslovalnic po Sloveniji kjer najdete ogromno nabor odličnih izdelkov.

Spremljate jih, saj boste tako vedno na tekočem z njihovimi odličnimi ponudbami. Sama vas bom tudi redno obveščala o njihovih akcijah z modrimi namigi na svoji Facebook strani, Izberi modro.

Zanima me vaše mnenje o njihovih izdelkih? Ste zadovoljni z izdelki trgovine Tosama?

Jaz sem nad njimi preprosto navdušena in jih zato z veseljem uporabljam vsak dan znova.

Več objav na to temo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...