Tišina - Izberi modro
Otroci | starši Vse za otroke

Tišina

Tišina

Poznate pregovor ˝tišina je zlata vredna … razen, če imaš otroke ne˝? Večkrat sem se od srca nasmejala fotografijam na spletu, kaj vse so otroci zmožni narediti v trenutku tišine.

Ta pregovor je tudi pri nas doma bil prisoten že večkrat. Glorio sicer vedno spremljam, kaj počne, vendar jo včasih preprosto moram pustiti samo za nekaj trenutkov, ko kuham ali ko odidem v drugo sobo.

Če v tem času nastane tišina točno vem, da zagotovo počne nekaj, česar ne sme. Do zdaj na srečo tišina še ni pomenila večjih težav in pogosto se je izkazalo, da je v trenutku tišine, ko sem na primer pomivala posodo ali odšla v drugo sobo pobarvala kakšno steno z barvicami.

Na srečo sem vse njene risbe po sveže prebeljenih stenah lahko očistila z magičnimi gobicami, ki jih najdete tukaj. Resnično ne vem, kako bi vse te risbe očistila brez teh gobic, saj z njimi vedno očistim tudi vse ostale madeže.

Ko je zadnjič nastala tišina, je hotela pobarvati jedilno mizo. Vendar sem dovolj hitro pogledala, kaj počne, preden je začela z barvanjem.

Na pustni torek smo bile na obisku pri mojih starših doma in ko smo imeli kosilo sta bila z njenim bratrancem le za pet minut sama v drugi sobi.

Medtem smo ravno končali s kosilom in v tistem trenutku pride v kuhinjo moj nečak z belimi lasmi in irokezo. Najprej smo pomislili, da sta morda z Glorio na njegove lase stresla otroški puder, vendar se je situacija izkazala za veliko hujšo, kot je sprva bilo videti.

Predvsem, ker smo bili popolnoma šokirani, ko smo prišli v dnevno sobo. Gloria in njen bratranec sta namreč med našim kosilom v previjalni torbi našla Sudocrem mazilo in z njim sta premazala celotno klop.

Gloria je imela roke namazane do komolcev obenem je še bratrancu naredila frizuro in na to je bila zelo ponosna.

Tokrat nismo mogli niti biti jezni nanju, saj je bila situacija resnično smešna ter dejansko nedolžna, zato smo se le nasmejali od srca.

Tišina - Izberi modro družina

Tokrat vsaj ni bila težava počistiti vse, razen umiti lase nečaku, ampak s šamponom se lahko reši tudi to. 🙂

Katera situacija je bila pri vas najbolj smešna in je nastala v tišini? 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...