Nosečnost | Porod Otroci | starši

Test nosečnosti

Test nosečnosti

Večkrat v različnih skupinah na FB – ju ali spletnih straneh zasledim vprašanje ˝Ali tudi vi, vidite črtico? Ali sem res noseča?˝. Seveda se mi vprašanje sploh ne bi zdelo sporno, ampak čisto vedno je zraven še slika testa nosečnosti ˝lista˝.

Iz katerih je včasih res težko zelo razbrati ali je nosečnost ali je ni. Cena takšnega testa (First Sign Duo in podobnih) je enaka drugemu testu v obliki palčke – First Sign, ki je zelo zanesljiv in iz njega veliko lažje razbereš nosečnost.

Torej lahko kupite škatlico, v kateri sta dva testa – lista ali drugi test First Sign v obliki palčke, ki je le en.

Menim, da če želite zagotovo izvedeti, ali ste noseči ali ne, je boljše kupiti test First Sign. Ali vsaj kasneje kupite ta test, če niste prepričane o rezultatu testa v obliki lista. Saj se boste le tako lažje prepričale, ali je plus ali ni.

Test First Sign zelo natančno odčita ali je nosečnost, ali je ni. Saj se vedno pojavi primeren znak v enem ali v obeh okencih.

Priznam, da sem tudi sama enkrat kupila test v listu. Vendar sem se kasneje premislila in odšla še po test First Sign, saj sem tako veliko lažje razbrala rezultat.

Za ta test sem se odločila tudi, ko sva se odločila za otroka in takrat sem že prej kupila test nosečnosti First Sign.

Ker še vseeno nisem mogla verjeti, da sem res noseča, sem test čez dva dni ponovila še s testom Clear blue. Za katerega bi skoraj lahko rekla, da je včasih težje odčitati rezultat, kot pri testu First Sign.

Kljub temu kako sva si želela otroka, na začetku nisem mogla verjeti, da sem res takoj zanosila. Saj sem bila prepričana, da sem dobila mesečno perilo, ker se mi je pojavil rjavi izcedek, ki naj bi bil med prvimi znaki nosečnosti.Test nosečnostiAmpak, ker nisem želela pred zanositvijo niti po njej preveč brati, sploh slabih novic, sem šele kasneje videla in prebrala prispevek o zgodnjih znakih nosečnosti.

Ko sem opravila še drugi test nosečnosti, sem tudi poklicala ginekologinjo in se naročila na prvi pregled. In dokler nisva bila na pregledu za nuhalno svetlino, nisva nikomur povedala za nosečnost.

Šele nato sva najprej povedala staršem in šele kasneje ostalim sorodnikom in prijateljem.

Kateri test ste uporabile pri ugotavljanju nosečnosti? Ste imele kdaj težave z odčitavanjem ali je plus ali ni?

Test First Sign lahko kupite v poslovalnicah Dm po Sloveniji, cena testa je 3,79 €.

Dobite ga tudi v drugih drogerijah in lekarnah, vendar, ko sem nazadnje preverjala cene je bil v poslovalnici Dm test nosečnosti najugodnejši.

Več prispevkov na to temo najdete na povezavi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...