Teden idej - Izberi modro družina
Otroci | starši Vse za otroke

Teden idej

Teden idej

Zadnji tedni in meseci mi niso ravno naklonjeni, saj me vedno znova doletijo nepričakovani stroški ali drugi nepričakovani dogodki.

Kot se je to zgodilo, minuli teden, ko je Gloria zbolela, saj sem morala ravno v tem času dokončati kar nekaj projektov. Za katere sem upala, da jih bom uspela narediti v času, ko bo Gloria v vrtcu.

Ampak, kot po navadi, ko si naredim načrt, je šlo tudi tokrat vse narobe. Več o tem si lahko preberete v mojem prispevku Zombi mami.

Tako smo z Glorio bile skupaj doma cel teden, ko je bila bolna. Medtem sem skrbela, da je dovolj pila in jedla ter tako skoraj pozabila sama jesti …

Poleg tega sem spet imela vnetje dlesni in zdaj sem končno imela prvi pregled pri parodontologu, da sem lahko izvedela vse o svojih težavah z zobmi in dlesnimi ter kako jih lahko rešim.

Tudi, ko smo šle v sredo na kontrolo k pediatru, da je potrdil, da gre Gloria v vrtec, smo naletele na težave. Saj je bil pediater dežuren in je moral iti na nujno vožnjo zato smo pred ordinacijo čakale dve uri in pol.

Pediater mi je nato pri pregledu povedal, da je Gloria zdaj zdrava vendar, da vseeno predlaga, da se v vrtec vrne šele v ponedeljek. Tako, da smo bile skupaj doma še v četrtek in petek.

Zato sem odločile, da se v petek odpravimo k mojim staršem na obisk. Ko smo prispele tja, sem se hitro odločila, da gremo še v gozd nabirat kostanj, saj je bila Gloria že lani zelo navdušena nad nabiranjem kostanja.

Ob nabiranju kostanja je bila tudi tokrat tako zelo navdušena, da ga je nabrala skoraj celo košarico. Obenem je tudi meni prijal svež zrak in malce odklopa. Prav med nabiranjem kostanja sem dobila kar nekaj novih odličnih idej za prihajajoče mesece.

Med drugim sem se odločila tudi za 12 tednov mini obdarovanja za moje zveste bralce. 😉 To pomeni, da bom vsak teden v naslednjih tednih do novega leta podarila eno ali dve praktični darili zvestim bralcem.

12 tednov mini obdarovanja se začne v naslednjem tednu. V začetku tedna bom objavila praktično darilo in ob koncu vsakega tedna bom razglasila srečne dobitnike.

Prepričana sem, da boste nad darili navdušeni, saj so predvsem praktična. Pri večini daril je del presenečenja, namenjen mamici, drugi del malčku. 🙂

V prejšnjem tednu sem dobila tudi kar nekaj odličnih poslovnih idej, za katere iskreno in srčno verjamem, da bodo tudi uspele. Zaželite mi srečo in držite pesti, da mi uspe, saj to pomeni še več koristnih objav za moje bralce. Morda tudi daril za bralce. 🙂

Tudi v tem tednu, ko smo z Glorio hodile peš v vrtec in nazaj sem dobila, kar nekaj novih norih idej, saj si resnično vzame čas za sprehod. Tako imam med sprehodom časa na pretek za nove ideje.

Ste tudi vi v preteklem tednu dobili kakšne dobre ideje – zaupajte mi jih. 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...