Štampiljke - Modri prihranek
Modri bonus Nakupi plus

Štampiljke

Štampiljke

Ko sem odprla svoje podjetje sem pregledala, kar nekaj različnih ponudb za nakup štampiljk. In nato sem našla spletno trgovino PET, d. o. o. z zelo ugodnimi cenami za štampiljke.

In kjer imajo na voljo štampiljke različnih vrst in velikosti po zelo ugodnih cenah predvsem nudijo tudi zelo hitro dostavo. Saj sem v tistem času potrebovala svoje štampiljke že naslednji dan.

Na soboto sem odprla podjetje, in ko sem v sredo odšla odpret bančni račun, sem izvedela, da pri podpisu pogodbe potrebujem tudi štampiljko. Saj nisem želela na vsak dokument posebej pisati, da moje podjetje ne posluje z žigom.

In v tem primeru sem se rajši odločila za nakup štampiljke. Tako, da štampiljko zdaj lahko uporabljam tudi za vse drugo npr. pri pošiljanju pisem, saj mi tako ni treba vsakič pisati podatkov od podjetja.

Med veliko izbiro ponudnikov sem se odločila za podjetje PET, d. o. o., ki je ponujalo veliko izbiro štampiljk ter hitro in brezplačno dostavo pri znesku nakupa nad 31 € in predvsem kakovostne izdelke.

In vse zgoraj omenjene prednosti lahko tudi potrdim. 😉 Za svoje podjetje sem naročila dve štampiljki v kompletu tako, da imam eno žepno vedno s seboj. Drugo večjo imam za delo doma. Komplet štampiljk najdete na povezavi.

Njihovo trgovino sem do zdaj priporočila tudi vsem svojim prijateljicam podjetnicam in vse so bile z nakupom zelo zadovoljne. Všeč mi je tudi to, ker lahko videz štampiljke oblikuješ po svojih željah.

Za svojo štampiljko sem izbrala barvo ohišja v beli barvi z mojim motivom (logotipom – doplačilo 0,90 €) ter barvo odtisa v modri barvi (kot je tudi moje podjetje). Napis zanjo sem izdelala sama in ga dodala, kot prilogo pri naročilu.

Da sem lahko imela brezplačno dostavo, sem naročila komplet štampiljk (cena 26,50 € + lasten motiv 0,90 €) in barvo za štampiljke v modri barvi (cena 3,60 €). Tako, da je bila skupna cena točno 31 € in tako je bila dostava brezplačna.

Naročilo sem oddala v sredo zjutraj in takoj naslednji dan zjutraj sem že prejela paket. Naj še pohvalil tudi žepno štampiljko, ki je odlična in nič manj uporabna, kot večja. Poleg tega jo imaš lahko vedno pri sebi v torbici ali v avtu.

V njihovi ponudbi najdete še veliko drugih vrst štampiljk, zato si lahko njihovo celotno ponudbo pogledate na povezavi.

Zanima me vaše mnenje – vam je všeč moja nova štampiljka? 😉

Če morda potrebujete domeno ali gostovanje – odlično ponudbo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...