Splošni pogoji poslovanja

1. Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo storitev, objavljenih na spletni strani www.izberimodro.si spletni strani podjetja Izberi modro, Vidic Klavdija, s. p. (v nadaljevanju podjetje)
Na dobravi 2
1270 Litija
E-mail: info@izberimodro.si

Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani, zato se šteje, da je vsak potrošnik, ki pregleduje vsebino in naroča storitve, seznanjen z njihovim celotnim besedilom.

Potrošnik ob oddaji naročila tudi izrecno potrjuje, da je s temi pogoji v celoti seznanjen.

2. Naročanje storitev

Na spletni strani www.izberimodro.silahko storitve naročite na naslednji način:
– Preko kontaktnega obrazca na spletni strani.

Izpolnite konktaktni obrazec na strani in tako lahko oddate neobvezujoče povpraševanje. Po dogovoru preko e-maila vam pošljemo predračun in ko ga poravnate, je naročilo oddano in s tem se tudi strinjate s pogoji poslovanja.

3. Plačilo

Naročene storitve plačate na naslednji način:

1. Plačilo po predračunu preko spletne banke (UPN obrazec) – iz vašega bančnega računa na naš bančni račun.

V tem primeru, da storitve plačate preko svoje spletne banke, vam banka zaračuna provizijo za plačilo UPN naloga po svojem veljavnem ceniku;

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila storitev.

4. Odstop od naročila in vračilo kupnine

1. Garancija na zadovoljstvo velja, le v primeru, da striktno upoštevate varčevalni načrt v celoti in ne dosežete prihranka, ki je napisan v opisu pri posameznem načrtu.

2. Garancija na zadovoljstvo ne velja, če od naročila odstopite po 30 dneh od plačila in če že izrazite zadovoljstvo nad izdelkom, potem pa se zaradi drugih razlogov premislite.

3. Garancija prav tako ne velja, če je bil varčevalni načrt že poslan in pripravljen za uporabo.

4. Kupnino, plačano po predračunu lahko dobite vrnjeno, a le v roku 30 dni od datuma nakazila in če varčevalnega načrta še niste prejeli. Po tem datumu denarja ne vračamo.

5. Piškotki in oglaševanje

V osnovi izberimodro.si uporablja lastne piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

S pomočjo piškotkov tržimo tudi našo ponudbo preko različnih spletnih oglaševalskih mrež, od katerih uporabljamo tudi storitev »Remarketing« podjetja Google in Facebook. Ta storitev nam omogoča prikazovanje oglasov naše ponudbe na različnih spletnih straneh, in sicer tudi točno določenim uporabnikom, na podlagi piškotkov, ki so jih obiskovalci dobili ob obisku spletne strani izberimodro.si.

Piškotki tretjih strani se na vaš računalnik naložijo ob privoljenju. To je ob sprejemu pogojev poslovanja, v postopku naročanja storitev, reševanja anket in sodelovanja v nagradnih igrah.

Od prikazovanja specifičnih oglasov oglaševalske mreže Google Display Network se lahko odjavite s klikom tukaj. Več si o samem oglaševanju in zbiranju podatkov preko Googla lahko preberete tukaj. Vsi podatki, pridobljeni na opisan način, so z naše strani uporabljeni za t.i. »remarketing« oziroma ponovno trženje.

Piškotke lahko tudi onemogočite
Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:
Chrome
Firefox
Interne Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

6. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob vpisu na novice, prejetju naročila, tudi nepotrjenega oziroma nedokončanega naročila, nagradnih igrah in anketah, bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, reklamacij ter ostale potrebne komunikacije med vami in podjetjem.

Vsi osebni podatki, tudi tisti, ki so bili pridobljeni izključno za namen trženja, se v podjetju hranijo za nedoločen čas oziroma do izrecne pisne zahteve za izbris.

Računi oziroma pogodbe se hranijo na sedežu podjetja Izberi modro, Vidic Klavdija, s. p. , Na dobravi 2, 1270 Litija. Stranka lahko kadarkoli na pisno željo prejme duplikat računa oziroma pogodbe.

V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

Izberi modro, Vidic Klavdija, s. p.
Na dobravi 2
1270 Litija

Litija, 25.11.2016