tecaj
Blog

Spletni tečaj

Spletni tečaj

Spomnim se, da sem takoj, ko sem opravila zagovor za diplomo rekla svojim staršem in Rajku, da imam zdaj zadosti učenja in da je to to. Ampak seveda se zarečenega kruha največ poje in lahko bi vedela, da se v življenju izobraževanje nikoli ne konča.

Saj sem kmalu za tem, ko sem se prijavila na zavod za zaposlovanje že odšla na svoj prvi tečaj v Zagorje. Kjer smo se učili, kako najti zaposlitev, kako napisati življenjepis in podobno.

Nekaj mesecev kasneje se mi je na zavodu za zaposlovanje končno uspelo prijaviti tudi na dvomesečni tečaj Podjetnost je ženskega spola. Ki sem si ga resnično želela udeležiti.

Obenem sem komaj prišla v ožji izbor, saj so v celi Sloveniji izbrali le 200 žensk, ki smo morale izpolnjevati določene stroge pogoje.

Tečaj sem uspešno opravila in odprla svoje podjetje. Obenem sem tam spoznala tudi čudovite podjetnice s katerimi ohranjam stike še zdaj in vam jih v naslednjih prispevkih tudi predstavim.

Želela bi si, da bi ta tečaj trajal še nekaj mesecev, saj sem se v tem času naučila res ogromno stvari glede podjetništva.

Lahko bi rekla, da sem se naučila ogromno novih znanj prav za posel, ki ga zdaj opravljam. Več kot sem se morda naučila v vseh letih šolanja in zato bom večno hvaležna za to priložnost, če tudi moje podjetje v naslednjih letih ne bo uspešno in ga bom morda morala zapreti.

Saj se bom kljub vsemu vedno zavedala, da sem poskusila in naredila vse, da uresničim svoje sanje. Več o tem si lahko preberete v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Tudi zdaj, ko imam svoje podjetje, se še vedno redno izobražujem. Pred kratkim sem si plačala spletni tečaj za optimizacijo spletne strani, saj menim, da takšni tečaji niso le zame kot za lastnico podjetja, ampak so tudi naložba v moje podjetje, da bo še boljše in bolj uspešno.tecajTečaj sem si kupila na spletni strani Moje znanje.si za to spletno stran pa sem izvedela po naključju v e-novičkah ene izmed spletnih strani. Odločila sem se za tečaj, Kako zaslužiti s spletno stranjo. Ki ga trenutno sicer ne izvajajo, ampak sem prepričana, da ga bodo ponovili.

Za ta tečaj sem se odločila predvsem, ker sem se želela naučiti, kako deluje moja spletna stran. Saj sem bila prej vedno jezna nase, če sem po nesreči pritisnila napačen gumb in nato spletna stran ni delovala ali se je preprosto sesula.

Vsakič sem nato pisala oblikovalki svoje spletne strani in jo prosila, če lahko popravi ter ugotovi moje napake. Včasih sem bila že precej jezna nase, ker sem jo venomer nadlegovala za pomoč. Za kar se ji še enkrat opravičujem 😉

Sem pa bila v preteklem tednu zelo vesela pohvale, da je moja spletna stran čudovita ter vprašanja, če sem za to najela profesionalca? In z veseljem sem lahko odgovorila, da je spletno stran oblikovala moja prijateljica, ki je tudi podjetnica.

In da je delo res opravila odlično, čeprav je bila to njena druga ali tretja spletna stran, ki jo je oblikovala.

Vesela sem, da sem na neki način lahko tudi sama sodelovala pri oblikovanju in zasnovi svoje spletne strani s svojimi predlogi. Obenem sem bila navdušena, da sem dobila pohvalo tudi za svoj logotip, na katerega sem tudi zelo ponosna.

In prav zato sem se odločila za ta tečaj, saj zdaj veliko bolj samozavestno delam posodobitve in podobne stvari na svoji spletni strani. Naučila sem se res ogromno o različnih vtičnih za spletno stran in tudi o drugih odličnih programih.

Tudi cena se mi je zdela ugodna 25 € za 6 – urni spletni tečaj. Sicer je bil tečaj v živo tako, da smo lahko že sproti postavljali različna vprašanja. Vendar sem tečaju težko sledila, saj je bil ravno ob uri, ko sta domov prišla Rajko in Gloria in zato se ob vsem trušču sploh nisem mogla zbrati.

Vendar to sploh ni bila težava, saj smo vsi udeleženci tečaja kasneje dobili posnetke in tako sem si lahko počasi ter podrobno ogledala posnetke. In si po korakih naložila različne vtičnike ter programe in pridobila samozavest glede urejanja ter oblikovanja svoje spletne strani.tecaj Sicer sem za 6 – urni tečaj potrebovala tri tedne, da sem ga v celoti in podrobno pregledala, saj sem imela vmes ogromno dela. Poleg tega me je med ogledom posnetkov vedno kdo zmotil.

Ampak sem vseeno zelo vesela, da sem si tečaj kupila in verjamem, da je bila to res dobra naložba v moje znanje.

Nimam sicer podatkov ali se bo ta tečaj še ponovil vendar vsem, ki imate spletne strani priporočam, da si pogledate ponudbo tudi ostalih njihovih ugodnih tečajev, ki jo najdete tukaj. Morda komu pridejo prav, kot so meni.

Omenila bi le še, da je tečaj morda bolj primeren za začetnike v wordpressu. Ali morda za tiste, ki ste za spletno stran najeli oblikovalce in se želite naučiti sami upravljati z njo.

V tem tednu se imam namen udeležiti še enega tečaja v živo na temo optimizacije spletnih strani. Moje mnenje tudi o tem tečaju boste izvedeli kmalu.

Mogoče ti bo všeč tudi ...