Otroci | starši Vse za otroke

Spar – Modri prihranek – Knjige

Spar – Modri prihranek – Knjige

Včerajšnji dan se je začel preprosto katastrofalno. Za cel dan sem si  že zamislila dejavnosti. Načrtovala sem, da bom zjutraj, preden se hčerka zbudi napisala nekaj člankov, ki jih bom potem objavila ob koncu tedna.

Že takoj zjutraj so se začele težave, saj Gloria ni hotela iti več nazaj spat. Ko sem jo končno spravila nazaj v posteljo sem ugotovila, da sem pozabila geslo od računalnika. Resnično sem bila že na robu živčnega zloma, saj je bilo to edino geslo, ki si ga nisem nikamor zapisala.

Ne vem, kako se lahko ob svojem pozabljivem spominu sploh pomislila, da si bom eno preprosto geslo že zapomnila. Poskusila sem vsaj sto različnih gesel in nobeno ni bilo pravo. Pregledala sem tudi vse spletne strani in iskala pomoč kaj lahko naredim, da izvem geslo ali ga vsaj izbrišem.

Poskusila sem že skoraj vse in se več kot sedem ur ukvarjala le z reševanjem računalnika. Ko mi je končno uspelo sem se morala odpraviti še v trgovino, saj sem morala nakupiti kar nekaj stvari.

Zato sem najprej odšla v trgovino Spar, kjer sem morala kupiti gorčico in kokos v prahu. Po navadi sem med nakupovanjem res sprostim ter uživam sploh, če si vzamem čas in pregledam vse akcije in popuste ter najdem odlične izdelke po noro ugodnih cenah.

Vendar včeraj moja živčnost in slaba volja sploh ni hotela popustiti.

Nato sem našla polico z otroškimi knjigami in knjigami za odrasle, ki so bile znižane kar za 70 %. Takrat so se mi kar zasvetile oči, saj takih popustov na knjige do zdaj še nisem zasledila.

Med tednom sem sicer opazila v reklami od trgovine Spar, da imajo 70 % popusta na knjige. Vendar sem ob obilici dela v tem tednu na to čisto pozabila.Spar - Modri prihranek - Knjige

Našla sem 8 odličnih knjig za Glorio, saj jih obožuje. Verjetno ji bova vse te knjige podarila kot del darila za rojstni dan, ki ga praznuje naslednji mesec. Takoj sem poklicala tudi svojo sestro, ki je ravno končala s službo, da sem ji lahko povedala za nore popuste, ki jih imajo v Sparu na knjige.

Kmalu zatem se mi je že pridružila pri izbiranju knjig za Glorio in za nečaka. Tudi ona je nakupila kar nekaj knjig, ki so bile res noro ugodne.

Zato tudi vam zdaj dajem modri namig za nakup knjige/knjig v trgovini Spar, saj boste z nakupom prihranili kar 70 %. 🙂 Če se ne motim, je pisalo zraven knjig, da so znižane do 22. 2. 2017, vendar vam predlagam, da pohitite, saj hitro zmanjkuje izbire in tudi knjig.

Več o tem kakšne nore popuste sem še našla včeraj izveste kmalu.

Želim vam prijetno nakupovanje in velik prihranek v trgovini Spar.

Mogoče ti bo všeč tudi ...