Sobotni nakupi - Izberi modro družina
Otroci | starši Vse za otroke

Sobotni nakupi

Sobotni nakupi

Sobotno jutro se ni začelo prav dobro, saj smo bili vsi trije že zjutraj malce slabe volje. Preprosto imamo vedno nekakšen odpor do tega, da moramo iti v Ljubljano. Zato gremo pogosto v Ljubljano le za nujne stvari.

Sama sem bila tudi malce slabe volje zaradi komentarjev na Facebook strani prejšnji dan, saj so me malce prizadeli. Sploh, ker vem, da moje objave morda niso vedno napisane čisto slovnično pravilno oziroma da kdaj naredim tudi napake.

Tokrat je bila moja napaka to, da se zaupala programu za preverjanje besedil, saj se trudim, da je napak čim manj oziroma da jih sploh ni. Vem, da marsikdo meni, da je pisanje besedil in bloga zelo preprosto delo, vendar to ni res.

Za tem stoji veliko dela s fotografijami, idejami za objave, pregledom besedila. Večkrat se zgodi, da čeprav besedilo preberem že 10 x se v njem pojavijo napake.

Verjamem, da takšne napake zmotijo marsikaterega bralca še posebej lektorje, vendar si lektoriranja zdaj še ne morem privoščiti, saj še nimam plačanih objav.

Kot sem že večkrat zapisala z veseljem sprejmem brezplačno pomoč in pregledovanje svojih objav ter tudi vse napake z veseljem popravim, vendar lektorja ne morem plačati. Bom z veseljem plačala lektorja pri plačanih objavah.

Torej, če se kdo prostovoljno javi za pomoč in pregledovanje mojih štirih objav na teden bom neizmerno vesela. Tudi sama dnevno zasledim ogromno napak pri veliko bolj znanih blogerjih od sebe, ampak se nanje sploh ne oziram, saj mi je pomembna le vsebina, ki jo preberem.

Zato upam, da boste še naprej z veseljem spremljali in brali moje objave ter se rajši osredotočili na koristne vsebine namesto na nepomembne napake. 🙂

Sama se bom trudila, da bo napak čim manj oziroma da jih sploh ne bo in da za vas pripravim čim boljše vsebine …

Da se vrnem nazaj na današnjo objavo. 🙂 V soboto zjutraj smo najprej pojedli zajtrk in se nato odpravili proti Ljubljani po nakupih, saj je zmanjkalo plenic za Glorio, potrebovala je tudi nova oblačila.

Naprej smo se odpravili v trgovino Mueller, saj že od rojstva Glorie naprej uporabljava zanjo le plenice njihove znamke. Ker so nama od vseh preizkušenih plenic najboljše ter so obenem tudi zelo ugodne, saj paket plenic stane 4,99 €.

Večkrat imajo tudi popust na plenice, sama vedno uporabim tudi njihov kupon za 0,50 € popusta na paket plenic, najdete ga tukaj.

Tako je pri devetih paketih, en paket plenic brezplačen le vedno imajo težave z vnašanjem kupona, saj morajo vnesti vsak kupon posebej, ker velja en kupon le na en paket plenic.

Nato smo odšli še v trgovino Baby center, kjer so imeli praznovanje rojstnega dne trgovine in različne popuste. Naprej sva si ogledala njihovo ponudbo, nato smo odšli še do mizic, kjer so otroci lahko risali risbice ali ustvarjali nakit.

Sobotni nakupi - Izberi modro

Gloria je bila nad delavnico, ki sta jo pripravili Varuška Živa in Iz malega zraste veliko, navdušena, saj je lahko risala in ustvarjala. Kasneje sva jo peljala še do frizerke, ki ji je naredila pramene po želji – zelene, zlate in rožnate ter prikupna čopka.

Sobotni nakupi - Izberi modro

Seveda si je zaželela tudi njihov balon tako, da smo se ustavile zunaj še za eno fotografijo za spomin, nato smo se odpravili naprej.

Odšli smo še v trgovino Mi2Outlet, ki je bila na žalost zaprta, saj imajo po novem delovni čas le od ponedeljka do petka med 10. in 18. uro.

Prej je bila ta trgovina odprta tudi ob sobotah in nedeljah in žal tokrat nisem preverila odpiralnega časa že doma. O tej trgovini sem že pisala v prispevku, ki ga najdete tukaj.

Nato smo se odpravili še v Domžale, saj sem želela preveriti ponudbo v trgovini Pepco, o kateri pišejo mamice v vseh Facebook skupinah. Tudi sestra mi je zadnjič omenila, da imajo menda zelo ugodna in kakovostna oblačila.

Zato smo tudi odšli tja ter da vam povem svoje mnenje o tej trgovini. Torej, če začnem z dobrimi stvarmi – oblačila so kakovostna in na voljo po ugodnih cenah in tudi poslovalnica je zelo lepo urejena in pospravljena.

Tako, da sva kupila za Glorio dva puloverja, dvoje hlače, ene pajkice in eno majico za 14,94 €.

Sobotni nakupi

Material je videti zelo kakovosten, 100 % bombaž in tudi cene se mi zdijo ugodne, saj je vsak izdelek na fotografiji stal 2,49 €.

Zelo me je zmotilo to, da je zelo težko dobiti oblačila v velikostih 92 in 98, ki jih zdaj nosi Gloria. Ter da sem po tej ceni v celotni trgovini dobila le teh šest oblačil v teh dveh velikostih. Vsa ostala oblačila so bila veliko dražja.

Poslovalnica je tudi sicer bolj majhna tako, da izbira ni tako velika, ne vem, ali so vse poslovalnice tako velike ali so večje. Obenem je v poslovalnici bilo tudi zelo malo izbire moških oblačil, saj moških kavbojk sploh nisem našla.

Ženska oblačila so na voljo po podobnih cenah kot v ostalih trgovinah. Zato lahko rečem, da mi je trgovina Pepco zelo všeč in jo bom zagotovo obiskala tudi v Novem mestu.

Kasneje smo se odpravili še v Lidl, saj sem slišala, da imajo v tej poslovalnici kar nekaj drugačnih izdelkov kot v drugih trgovinah. Res sva našla kar nekaj odličnih izdelkov, ki jih v naši trgovini Lidl še nisem zasledila, saj sicer v trgovini Lidl opravim skoraj vse nakupe.

Ko smo končali z nakupi, sva se z Rajkom dogovorila, da gremo še skupaj nekam na kosilo, saj sva imela popoldne vsak svoje opravke. Spet sva naletela na najino večno težavo – kaj bi jedla in kam bi sploh šli na kosilo?

Ko smo se peljali nazaj iz Domžal, je Rajko ob cesti opazil prijetno gostilno oziroma picerijo in tako sva se odločila, da preizkusiva srečo s hrano v tej gostilni.

Sobotni nakupi

Bila sva resnično pozitivno presenečena že takoj, ko smo se usedli za mizo.

Postregel nas je izjemno prijazen natakar ter nam naprej povedal, kaj vse imajo v ponudbi. Nato nama je prinesel pijačo in menije ter Glorii kozarec vode s slamico ter pobarvanko in barvice, čeprav zanjo ničesar nisva naročila.

Kar se mi je zdelo zelo lepo od njega, saj se je v trenutku zamotila in brez težav počakala na kosilo, čeprav je vedno popolnoma neučakana, če gremo kam na kosilo. Tako lepo jo zamotijo le še v najini najljubši gostilni, ki jo najdete tukaj.

Najboljša stvar je bila seveda odlična okusna pica. Z Rajkom sva naročila vsak pol velike pice, saj nisva bila preveč lačna. Rajko je naročil pico mante, jaz sem naročila kraško pico, saj obožujem pršut.

In lahko potrdim, da sta bili obe pici odlični – moja je bila še celo boljša. 🙂

Sobotni nakupi

Tudi ambient v gostilni Dante je bil odličen in zelo sproščujoč, zunaj najdete tudi odlična igrala za otroke, ki jih bo Gloria preizkusila kdaj drugič. Saj se bomo zagotovo še kdaj vrnili tja. 🙂

Zelo všeč mi je bila tudi misel, ki je bila napisana na terasi lokala. Saj je bila idealna za tisti dan in s katero lahko zaključim današnji zapis. ˝Ne sekiraj se, če imaš slab dan, smreke so še na slabšem, imajo smolo celo življenje˝.

Mogoče ti bo všeč tudi ...