sanacija parketa
Obnova | Gradnja doma Vse za dom

Sanacija parketa

Sanacija parketa

Pri prenovi stanovanja sva se z Rajkom obrnila na Boruta iz podjetja Parketarstvo Klasika, ki je že vrsto let parketar. Ter ima tudi ogromno izkušenj iz tega področja in predvsem, ker je v najinem stanovanju zamenjal tudi vse ostale talne obloge.

Za manjšo sobo (dnevno) sva se odločila, da želiva le sanacijo parketa – da se prebrusi, prekita in prelakira celoten parket, saj je še dobro ohranjen in lepega videza. Menda je bil ta parket nekoč celo položen v gradu Bogenšperk.

Prvi dan je Borut celoten parket prebrusil ter prekital ter zamenjal vse zaključne talne letve in nanesel prvi sloj laka. Drugi dan je le še dokončal lakiranje parketa in zdaj je parket videti spet kot nov (kako je videti parket po sanaciji, si lahko pogledate tudi v povezavi).

Praktično tudi sama nisem mogla verjeti, da je lahko parket s sanacijo dejansko spet, kot bi bil na novo položen.

Če se odločite za sanacijo parketa bi rada še poudarila, da je dobro, da se obenem zamenja še vse zaključne talne letve. Tako preprečimo, da se za letvami ali pod njimi nabira morebitna umazanija. Pri parketu je odlično tudi to, da se ga lahko večkrat prebrusi tudi po mnogih letih uporabe.

Kot vidite v povezavi se lahko sanira skoraj vsak še tako poškodovan parket in kmalu je videti spet kot nov.

Spodaj lahko vidite najine fotografije pred in po brušenju ter lakiranju parketa. V povezavi najdete vsa njegova dosedanja dela v najinem stanovanju.

Parketarstvo Klasika zato z velikim veseljem priporočam vsem, ki iščete kakovostnega ter zanesljivega parketarja za sanacijo parketa ali za polaganje različnih talnih oblog, itd.

Njegove dosedanje reference si lahko ogledate tudi na njegovi spletni strani.

Vse dodatne informacije lahko dobite tudi na telefonski številki 041- 748-495 ali mu pošljite povpraševanje.

Zanima me vaše mnenje? Kakšna se vam zdi sanacija parketa v dnevni sobi?

Mogoče ti bo všeč tudi ...