reklama
Blog

Reklama

Reklama

Zadnje čase večkrat slišim očitke, da na svoji spletni strani in v svojih objavah delam reklamo različnim podjetjem. In zato bi rada z vsemi svojimi bralci enkrat za zmeraj razčistila to težavo.

Torej v svojih objavah poudarjam ugodne in kakovostne izdelke, ki niso sponzorirani, ampak predstavljajo moje mnenje o najboljših nakupih.

Pogosto ne dajem realnih fotografij, ker preprosto ne morem kupiti vseh izdelkov, ki jih omenim v posameznem prispevku. Ali le ne utegnem fotografirati vsakega izdelka posebej.

Poleg tega so pogosto realne fotografije izdelka zelo slabe oziroma se njihova resolucija na spletni strani popolnoma uniči. Pri različnih izdelkih, ki jih omenim je težava, da jim imam že doma na zalogi vendar sem vseeno menim, da so odličen in kakovosten ter ugoden nakup za moje bralce.

Dejstvo je, da je moja spletna stran velika novost v Sloveniji v primerjavi z ostalimi blogi. Saj četudi vsak prispevek videti, kot promovirana objava to ni.

Če bi hotela pisati o svojih najboljših nakupih in kaj priporočam svojim bralcem brez omembe trgovine in izdelka bi prispevek videti nekako takole.

˝Danes vam priporočam ugodne nakupe v X, kjer sem našla oblačila znižana kar za X %. Njihove trgovine najdete po vseh Sloveniji, lokacije lahko preverite na njihovi spletni strani X.

Dodatno lahko prihranite, če s seboj prinesete še kupon za X % popusta in tako lahko prihranite kar X % pri vsakem nakupu. ˝

Črka X je mišljena kot prazen prostor ali neznana trgovina. In dvomim, da bi kdo dejansko bral takšne prispevke. Da ne razmišljam o tem, koliko ljudi bi razjezila, ker ne bi izvedeli kje in kaj je sploh znižano.

Da tudi potolažim vse, ki jih skrbi, da z vsakim prispevkom, ki ga napišem, služim milijone. Žal vam moram sporočiti, da se mi to še ni zgodilo. Ampak je na mojem računu zaradi takšnih prispevkov, ki naj bi bili reklame le 0 €. Sploh, ker sem še na začetku svoje blogerske poti.

Čeprav priznam, da sem pred meseci menila, da bom lahko vsak dan pisala odlične in uporabne prispevke za svoje bralce. Obenem pa bom morda kmalu za to tudi kaj zaslužila oziroma lahko s tem denarjem vsaj plačala položnice.

Tako bi bili na boljšem vsi skupaj jaz zaradi plače, moji bralci zaradi odličnih popustov in koristnih nasvetov.

Torej je edina reklama, ki si jo trenutno delam sama sebi, da bi me podjetja opazila ter videla, da so moji prispevki koristni zanje ter tudi moje bralce. Saj bi podjetja tako lahko izvedela, kaj si kupci dejansko mislijo o njih in njihovih izdelkih.

Ali gostilne kaj vse morajo spremeniti ali izboljšati, morda izvedo le realno mnenje, pohvalo ali kritiko. In tudi, če bi moji prispevki bili reklama, ne vem kaj se ljudje tako obremenjujo s tem. Saj vse spletne strani delajo reklame za svoje izdelke in jih vseeno vsi kupujejo brez komentarjev.

Sama poskušam v svojih prispevkih opisati svoje iskreno mnenje o določenem izdelku ali storitvi. Zato boste na moji spletni strani večkrat lahko prebrali tudi kritike o izdelkih, trgovinah in gostilnah, ne le pohvale.

Saj je pogosto tako, da ravno meni spletne ali navadne trgovine prodajo slabe ali uničene izdelke.reklamaTudi na morju in drugje pogosto naletijo ravno name z zelo slabo postrežbo. In ravno zato bodo zdaj imeli slabo reklamo na moji spletni strani, čeprav sem bila morda takrat le tiho ter sem pojedla vse jedi, kljub temu da so mi prinesli napačno ali zelo slabo jed.

Ampak v gostilnah me je vedno strah, da če bom zavrnila jed, mi bodo prinesli še kaj slabšega ali bom na postrežbo čakala zelo dolgo. Opozarjala in opominjala vas bom tudi na odlične nakupe ter popuste in verjamem, da jih boste z veseljem izkoristili, če želite varčevati.

Vse ostale vabim k nakupu varčevalnih načrtov, s katerimi pridobite vse najboljše napotke in namige, kako prihraniti ogromno denarja na mesečni in letni ravni. Naročite si varčevalni načrt ali ga podarite kot čudovito darilo v obliki darilnega bona. Najdete jih tukaj.

V zadnjem času sem dobila ogromno novih idej za svoje prispevke tako, da sledite objavam. Med drugim bodo novost tudi objave videoposnetkov iz morja ter naših izletov, da boste tako še lažje izbrali med idejami za oddih ali počitnice.

Moje prispevke boste še najprej lahko brali tudi na spletni strani Preberite.si. Kmalu boste lahko moje prispevke našli tudi na spletni strani Nosečka.net. Saj sem na obeh spletnih straneh gostujoča blogerka, na kar sem zelo ponosna.

Torej, če zaključim svoje misli in objavo. Upam, da boste bralci še najprej z veseljem brali moje prispevke in boste z njimi dobili tudi veliko novih znanj glede varčevanja.

Ter z modrimi namigi o izdelkih in storitvah prihranili čim več. Verjamem, da se bo še vedno našel kdo, ki bo o tem dvomil in bo vsako objavo videl kot, da je reklama.

Za takšne verjetno velja tudi, da ne pregledujejo niti reklamnih letakov in kupijo le najdražje izdelke v najbližji trgovini. Na žalost bralci, ki iščejo le najdražje znamke na moji spletni strani verjetno, ne bodo našli nič zase.

Saj menim, da že kar nekaj let visoka cena ne pomeni nujno, da je izdelek kakovosten.

Kar sem opazila že večkrat, ko sem kupila najdražja oblačila vendar znižana in je bila njihova kakovost slabša kot v marsikateri drugi trgovini. Ravno zadnjič sem gledala bodije od Glorie, ki so bili po redni ceni na voljo za 12 €/kos, sama sem jih kupila z 90 % popustom, ko so imeli znižanje.

In po le nekaj pranjih je bil bodi ves v luknjicah, prav tako so odpadli skoraj vsi neti. In to se mi je zgodilo že v različnih trgovinah. Vendar se nisem tako zelo obremenjevala s tem, saj so bili tako zelo znižani. Seveda to ne pomeni, da so znižana oblačila slabše kakovosti.

S tem hočem le povedati, da lažje v taki trgovini prebolite slab izdelek, za katerega ste plačali 10 €, kot tistega, za katerega ste plačali 100 €.

Tako, da bom z veseljem še najprej objavljala prispevke ali namige tudi, ko bodo imeli znižanja v dražjih trgovinah. Ter seveda odlične nakupe na aliexpressu, kjer lahko v primerjavi s trgovinami v Sloveniji prihranite tudi do 90 % vrednosti nakupa.

Želim vam odlična modra nakupovanja in ogromno prihrankov.

Mogoče ti bo všeč tudi ...