Qlandia - Vse na enem mestu (1)
Blog

Qlandia – Vse na enem mestu

Qlandia – Vse na enem mestu

Prvič sem obiskala Qlandio, ko sem bila pred leti na avto showu v Kranju in smo se s prijateljico med tem odpravile po nakupih. Že takoj mi je Qlandia postala všeč, saj so bile vse trgovine na enem mestu in zato smo imele ogromno izbire pri nakupih.

To je bila tudi prva Qlandia, ki sem jo obiskala. Z Rajkom sva tudi več let hodila kino v Planet Tuš v Novo mesto, saj so bile vstopnice s študentskim popustom neverjetno ugodne.

In kmalu zatem se je odprla še Qlandia Novo mesto in zato sva se seveda odločila, da greva pogledat, kako je videti ter katere trgovine ponujajo.

In takoj sva bila navdušena nad ponudbo Qlandie ter odličnimi popusti. Zato se od najinega prvega obiska vsakič z veseljem vračava tja nakupovat. Saj ponujajo ogromno trgovin na enem mestu, ogromno parkirnih mest ter tudi ogromno ugodnih ponudb.Qlandia - Vse na enem mestuV Ljubljani v Btc-ju ter na Rudniku nama gre najbolj na živce to, da so trgovine tako razdrobljene po lokacijah, da se moraš skoraj vsakič z avtom odpeljati do druge trgovine. Obenem naju moti tudi grozna gneča v vseh trgovinah ter nepokrita parkirna mesta.

V Qlandii v Novem mestu lahko nakupuješ tudi, ko je dež ali sneg, saj imajo spodaj ogromno pokrito garažo poleti pa imaš avto v senci. Kar nama še posebej pride prav, ko s seboj po nakupih vzameva še Glorio.

Qlandia je za naju raj za nakupovanje, saj imajo večkrat odlične popuste in tudi veliko izbire. V Qlandii morda pogrešam le trgovine Zara, Stradivarius ter Mi2 outlet. Saj tako morda sploh ne bi več odšli po nakupih v Ljubljano.

Še boljše pa bi bilo, če bi v Novem mestu imeli še Momax, E. Leclerc in trgovino Dipo. Saj nama je Qlandia Novo mesto vedno bolj všeč. Žal zdaj ne utegneva več kot enkrat na mesec ali na vsake dva meseca iti po nakupih oblačil ter plenic.

Vendar si takrat vedno vzamemo čas in si nakupimo tudi zaloge in tako še dodatno prihranimo.

Lokacije Qlandie po Sloveniji najdete tukaj.

Kakšno je vaše mnenje o nakupovalnem središču Qlandia?

Mogoče ti bo všeč tudi ...