Primerjava cen med trgovinama Lidl - Hofer
Hrana od A do Ž Kulinarika

Primerjava cen med trgovinama Lidl – Hofer

Primerjava cen med trgovinama Lidl – Hofer

V zadnjih dneh po selitvi sem se odločila, da malce primerjam cene med različnimi trgovinami. Zato sem v trgovini Hofer fotografirala različne izdelke in njihove cene ter nato v drugih trgovinah preverila, kje so izdelki najugodnejši.

Seveda vseh izdelkov v različnih trgovinah nisem našla, saj se ponudba po trgovinah razlikuje. Vendar je bil moj končni sklep, da so vsi izdelki, ki sem jih primerjala veliko ugodnejši v trgovinah Lidl in Hofer kot v ostalih trgovinah. Kakovost pa je ista ali včasih še boljša.

Saj so imele ostale trgovine veliko višje cene za iste izdelke, ki sem jih vzela za primerjavo cen. Menim, da so nekateri ugodnejši izdelki še bolj kakovostni in okusni od dražjih. Kar so do zdaj opazili že mnogi, saj že dolgo ni več cena enaka kakovosti.

Zato sem se kasneje odločila predvsem za primerjavo cen med trgovinama Lidl in Hofer ter ugotovila, da imajo po večini vsi izdelki iste cene.

Razlike v cenah sem opazila predvsem pri nekaterih začimbah, ki so v trgovini Hofer cenejše ter pri pekovskih izdelkih, ki so cenejši v Lidlu.

Drugače so cene za čistila, mlečne izdelke, izdelke za peko in ostale podobne izdelke identične. V trgovini Lidl sem opazila, da nimajo čokoladnega prahu ali pa jim ga je morda zmanjkalo.

Razlike sem opazila tudi pri cenah oblačil, ki so dražja in manj pogosto znižana v trgovini Hofer. Saj imajo v trgovini Lidl večkrat v ponudbi kakovostna oblačila po zelo ugodnih cenah.

Se pa cene razlikujejo kar precej, ko imajo akcijske ponudbe, saj so v tem primeru cene v trgovini Lidl veliko ugodnejše. Saj Hofer nekatere svoje izdelke zniža za komaj 1 %.

Ponudba v obeh trgovinah je zelo podobna se pa občasno razlikujejo v ponudbi izdelkov različnih kategorij, ki so na voljo z enotedenskim zamikom. V trgovini Hofer me moti predvsem to, ker večkrat prestavljajo izdelke, čeprav v reklami omenjajo, da je vedno vse na istem mestu.

In jih zato naslednjič težje najdem. Obenem pa mi je všeč, ker imajo zdaj tudi nakupovalne vozičke, ki so višji in zato iz njih lažje zlagaš izdelke v avtomobil.

V trgovini Lidl mi je všeč, ker imajo vedno zelo dobre in ugodne akcije ter odlične izdelke. Obenem sem vedno zelo vesela njihovih znižanih izdelkov, kjer najdem res odlične stvari.

Vsemu navkljub ima vsak izmed nas zagotovo svojo najljubšo trgovino, ki jo najrajši obišče. Moja naloga je, da vam zaupam najboljše ponudbe od različnih trgovin, da lahko vi pri vsakem nakupu privarčujete čim več in kupite najbolj kakovostne izdelke.

Ostale prispevke na to temo najdete na povezavi.

Vam je všeč moja primerjava cen med trgovinama LidlHofer?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

 1. Živjo, Klavdija.
  Zelo všečna stran, in super primerjava.
  Pristavljam še svoj lonček kar se tiče varčevanja pri nakupih hrane, to je: preverjanje akcijske ponudbe (tako v Hoferju in Lidlu, kot ostalih naših trgovcih) na letakonosa.si, kjer redno objavijo večino katalogov prodajaln. Uporabno 🙂
  LP,
  Sasha

  1. Klavdija pravi:

   Živjo.

   Hvala za pohvale. 🙂

   Hvala tudi za uporaben nasvet glede strani letakonosa.si, saj sicer redno spremljam vse akcijske ponudbe v tiskanih letakih. Vendar, ker včasih ne prejmem vseh jih takrat poiščem na spletnih straneh.

   lp, Klavdija

Komentiranje je onemogočeno.