prenosne posteljice
Otroci | starši Vse za otroke

Prenosne posteljice

Prenosne posteljice

Ko sva se prvič po rojstvu Glorie odločila, da gremo na morje, sem hitro začela iskati najboljše ponudbe za kratek oddih. Saj je bila Gloria stara šele dva meseca, ko smo šli prvič na morje v Selce za prvomajske počitnice za tri dni.

Zelo naju je bilo strah, kako bo prenesla pot do morja, kljub temu da so nama vsi govorili, da mlajši, kot je otrok lažje greš z njim na morje in manj težav imaš. Šele kasneje sva videla, da je to res, saj smo prvič šli na morje čisto brez skrbi sedaj imamo vsakič več težav.

Poleg tega je imela prve tri mesece še neznosne krče, ki so se na morju zelo umirili z vsakodnevnimi sprehodi ter Lekobeba vetrovnimi kapljicami.

Za prvo morje sem našla ter izbrala apartma v Selcah in seveda tam nisem mogla rezervirati otroške prenosne posteljice, saj jih niso sploh imeli. Zato sem začela iskati prenosne posteljice po spletu in po reklamnih letakih.

Našla sem jo v reklamnem letaku trgovine E. Leclerc za 33 € in zato sva jo šla takoj še isti teden iskati.

prenosne posteljice - izberi modro družina

Prenosna posteljica nam še zdaj odlično služi, saj jo vzameva s seboj vedno, ko gremo na morje. Med tednom jo imava pri mojih starših, da lahko Gloria čez dan spi v njej.

Še eno podobno prenosno posteljico imava pri Rajkovih starših, ko je v varstvu pri njima. Dobila sva jo od prijatelja in smo jo le očistili. Obe prenosni posteljici nam prideta vedno prav, občasno tudi mojemu nečaku, da lahko prespi v njej.

Vem, da bi lahko Gloria na morju spala tudi pri nama v postelji, vendar se na ta način nobeden od nas ne bi naspal. Saj smo že komaj spali skupaj nekaj dni, ko je bila bolna. Še takrat je hotela spati sama v postelji, saj se je venomer premetavala, ker nima nikoli dovolj prostora zase.

Po tem, ko sva kupila otroško prenosno posteljico, sva potrebovala še ležišče zanjo. Naprej sva kupila zložljivo ležišče za prenosne posteljice v Baby centru, ampak nama sploh ni bilo všeč, saj je Gloria na njem zelo slabo spala.

Sploh, ker so vmes zareze ter ker je zelo mehko poleg tega so se takoj strgale tudi vse zadrge na ležišču. Tisto ležišče imava sedaj pri Rajkovih starših, spodaj pod drugim tršim jogijem.

Ker sva takoj opazila, da to ležišče ni primerno zanjo sva nato v trgovini Pikapolonica kupila novo FreeOn ležišče za prenosne posteljice, ki ga najdete tukaj. To ležišče je odlično, saj se Gloria zdaj lahko vedno naspi tako na počitnicah kot v varstvu.

Verjetno prenosne posteljice sploh ne bi kupila, če bi si jo takrat lahko izposodila v apartmaju. Vendar sem vesela, da sem jo kupila, saj se nama je nakup povrnil že na prvem morju. Jogi rjuhe za prenosne posteljice tudi vedno vzamem s seboj na dopust.prenosne posteljice - izberi modro družina

Sploh se nam je nakup izplačal, ker vedno bivamo v hotelih in je bivanje za Glorio brezplačno, če imamo s seboj prenosno posteljico. Drugače najem prenosne posteljice na dan stane vsaj 3 €.

Do zdaj sva si jo v hotelu izposodila le enkrat, ko smo bili en dan za novo leto v Poreču in nisva hotela s seboj nositi še prenosno posteljico.

Tudi letos bi morala za dodatno ležišče na počitnicah za Glorio plačati 165 €, ker bomo s seboj vzeli svojo prenosno posteljico bomo ta denar lahko porabili za nafto ter za cestnine.

Praktično je bil nakup prenosne posteljice res povrnjen že v prvem letu, ko smo bili na počitnicah. Poleg tega je ta prenosna posteljica res odlična, saj jo zložiš brez težav in še ugodna cena je. Mi jo imamo že dve leti in je praktično skoraj vsak dan v uporabi in je še vedno, kot nova.

Moja sestra je kupila podobno prenosno posteljico, kot je tale v povezavi. Vendar z njo ni zadovoljna, saj se zelo težko pospravi skupaj, ker se drugače zloži.

Zato vam ob nakupu svetujem, da gledate na to, da cena za prenosne posteljice ni višja od 35 € ter da so vse stranice ravne, kot so pri naši posteljici.

Zanima me vaše mnenje, kje ste kupili prenosne posteljice ter če ste z njimi zadovoljni?

Mogoče ti bo všeč tudi ...