Praktična in koristna darila za božič
Mami blogerke testiramo Nakupi plus

Praktična in koristna darila za božič

Praktična in koristna darila za božič

Pogosto v mesecu decembru zapravljamo denar za neuporabna darila ali za darila za enkratno uporabo. In zato sem se odločila, da vam v decembru predstavim praktična in koristna darila, ki jih lahko podarite za božič ali za novo leto svojim bližnjim.

Spodaj predstavljena praktična darila so primerna za vse starostne skupine. In vaši obdarjenci jih bodo zagotovo z veseljem uporabljali, saj so primerna za vsakodnevno rabo.

Glede na to, da sem obiskovala srednjo zdravstveno šolo lahko rečem, da sem spoznala razkužila že kar nekaj let nazaj in jih dnevno uporabljam tudi zdaj, ko ne opravljam več tega dela.

Preprosto je v meni ostala navada, da razkužujem stanovanje, če hčerka zboli oziroma razkužila uporabljam pri različnih ranah, razkuževanju nakita ipd. V našem domu tako vedno najdete razkužila za osebno uporabo in tudi razkužila za dom.

Pri podjetju Hartmann lahko kupite tudi razkužila, ki so zelo priročna tudi za na pot. Odlično se obnesejo tudi pri nalezljivih boleznih, saj preprečijo širjenje okužb. Mi smo razkužila za dom uporabljali tudi, ko je Gloria zbolela za boleznijo rok, nog in ust.

Pri njih najdete tudi razkužila za roke, losjone za umivanje rok in telesa, brezbarvna razkužila za kožo, obarvana razkužila za kožo, antimikrobne losjone z učinkom delovanja proti MRSA/ORSA, VRE, čistila, robčke, koncentrate, rokavice …)

Praktična in koristna darila za božič
Foto: Mami na off

Tudi testi za samotestiranje spadajo pod zelo praktična darila. Zagotovo bodo nad njimi navdušeni vsi tisti, ki neradi obiskujejo zdravnike ali jih zelo težko prepričate, da se odpravijo v laboratorij na različne teste.

Saj nihče od nas ne obišče rad zdravnika, če ni nujno, saj bodisi, ne želimo čakati na vrsto, ali preprosto nimamo časa.

S testi za samotestiranje lahko vsak sam doma hitro preveri različne bolezni (preobčutljivost na gluten, ugotavljanje različnih alergij, pomanjkanje železa, vnetje sečil, bakterijske okužbe med prehladom, preventivni pregled želodca, prikrita krvavitev v blatu, povišana vrednost holesterola, droge).

In če je test pozitiven, se lahko kasneje naročimo k zdravniku na dodatne preiskave ali morebiten posvet.

Praktična in koristna darila za božič
Foto: Mali sladkosned

Težava o kateri se skoraj ne govori pa bi se moralo. Mi smo se v srednji šoli o inkontinenci veliko naučili in vem tudi, da ta težava lahko prizadene veliko ljudi, ne le starejših.

Inkontinenca pogosto prizadene tudi mlade, ki težavo poskušajo skriti in se o njej ne pogovarjajo.

Ta težava lahko prizadene tudi nosečnice, ki imajo pogosto težave z uhajanjem urina kljub rednemu izvajanju keglovih vaj. In njihove težave lahko rešijo vložki in hlačke za inkontinenco.

Vložke lahko kupite v različnih velikostih in vpojnostih – za lahko, srednjo, težko in zelo težko stopnjo inkontinenco. Pri njih najdete tudi vložke in hlačke za moške, ki se soočajo s temi težavami ter predloge za premične in negibne (nepokretne) osebe.

Pri podjetju Hartmann lahko najdete tudi ogromno različnih izdelkov, ki rešujejo težave z inkontinenco (predloge, hlačne predloge, vpojne hlačke, posteljne predloge).

Tudi mi smo pri svojem delu v bolnišnicah uporabljali veliko zgoraj omenjenih izdelkov, saj smo imeli veliko oseb s težavami z inkontinenco. Tako, da lahko potrdim, da izdelki lahko odlično rešujejo te težave.

Menim tudi, da so vložki za lahko inkontinenco odlični tudi za čas po porodu sploh, če ste imeli med porodom težave in zaplete.

Praktična in koristna darila za božič
Foto: Maminamaza

Starši imamo pogosto težave z merjenjem telesne temperature pri majhnem otroku. Saj otrok ni pri miru dovolj časa, da bi lahko natančno izmerili njegovo telesno temperaturo.

Zato se trudimo, da temperaturo izmerimo, ko otrok spi. Pri termometru Thermoval Baby teh težav nimamo, ker z njim lahko izmerimo temperaturo brez dotika. Je tudi izjemno hiter, saj temperaturo izmeri v treh sekundah.

Z njim lahko izmerimo tudi temperaturo hrane in predmetov v okolici, saj je neslišen, varen, preprost, praktičen, natančen in zanesljiv.

Praktična in koristna darila za božič
Foto: Študentska mama

Prepričana sem, da ste v današnji objavi našli odlične ideje za praktična in koristna darila za božič.

Želim vam čaroben december ter odlične nakupe.

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Hartman.

Mogoče ti bo všeč tudi ...