Potovalni šamponi so zelo uporabni
Oddih Počitnice | Potovanja

Potovalni šamponi

Potovalni šamponi

Zakaj so potovalni šamponi uporabni? Ker jih lahko porabite tudi doma. In ko so prazni, lahko vanje nalijete na primer tekoči pralni prašek. V primeru, da morate očistiti madeže ali bruhanje iz otroških oblačil pride pralni prašek zelo prav, če je pri roki, ko ste na dopustu ali na poti.

In le zakaj jih ne bi vzeli domov, če jih praktično plačate v ceni bivanja. Tudi vrečke za lase, ki jih dobite lahko porabite kot zaščito za potovalko in vanje položite čevlje, da z njimi ne umažete celotne potovalke ali ostale prtljage.

Druga možnost uporabe šamponov za potovanje so darilni seti, ki jih dobite za darila za novo leto. In jih lahko porabite tudi na morju. Tako, da imate potovalne šampone vedno ločene od ostale kozmetike v drugi toaletni torbici in vedno pripravljene za na pot.

Moje osebno mnenje zato je, da so od darilnih setov najbolj uporabni in primerni za darila. Tisti, ki vsebujejo (torbico, šampon, balzam, gel za prhanje ali pa balzam za ustnice, dezodorant), saj lahko celotno vsebino in še torbico uporabite za potovanja.

Ostali darilni seti s parfumi, parfumskimi vodicami in podobno, se mi zdijo neuporabni, saj lahko z nakupom le teh zelo zgrešite pri darilu, ampak o tem več v drugem prispevku.

Sama imam ločeno torbico za kozmetiko, kjer hranim vse stvari za na morje in na vsake toliko časa le zamenjam vsebino z novo vsebino. Tako imam kozmetično torbico vedno pripravljeno za na pot.

Obenem vedno tako porabim tudi vse potovalne šampone, ki jih prejmem v hotelu, kjer bivamo. In pogosto te šamponi in mila dišijo še mnogo bolj kot tisti, ki jih kupimo v trgovinah.

Več prispevkov na to temo lahko najdete v povezavi.

Zanima me vaše mnenje? Ali se vam zdijo potovalni šamponi uporabni? Jih kdaj vzamete domov ter ali za potovanja ločeno kozmetiko?

Mogoče ti bo všeč tudi ...