Polaganje vinilnih talnih oblog - kuhinja
Obnova | Gradnja doma Vse za dom

Polaganje vinilnih talnih oblog – kuhinja

Polaganje vinilnih talnih oblog – kuhinja

Prispevek je nadaljevanje prejšnjega prispevka – polaganje vinilnih talnih oblog – spalnica.

Tudi za to delo sva poklicala Boruta iz podjetja Parketarstva Klasika, ki je položil tudi vse ostale talne obloge v najinem stanovanju in je delo odlično opravil. Zato je zdaj čas, da vam pokažem še fotografije polaganja vinilnih talnih oblog v kuhinji ter vam opišem celoten postopek prenove.

Kot sem že omenila, sva želela, izravnati tla v kuhinji s spalnico, in to nam je tudi uspelo odlično uspelo. V kuhinji je bil prej po tleh položen topli pod.

Čezenj smo položili le tanjše vinilne obloge na klip. Pri tem smo prihranili veliko časa in denarja, ki bi ga izgubili z odstranjevanjem prejšnjih talnih oblog.

Obenem nam ni bilo treba niti demontirati obstoječih kuhinjskih elementov. Saj je kuhinja edina stvar v stanovanju, ki je nisva zamenjala v času prenove stanovanja, saj je praktično nova in nerabljena.

Ampak vseeno nam je uspelo izravnati obe sobi ter dobiti isto višino tal. Več o vinilnih talnih oblogah in zakaj sva se sploh odločila zanje si lahko preberete v prejšnjem prispevku.

V katerem sem tudi že zapisala, da sta Borut in moj tast v enem dnevu položila vinilne talne obloge v spalnici in tudi v kuhinji. Naslednji dan je Borut le še prišel položit zaključne talne letve.

Spodaj lahko vidite fotografije pred in po prenovi – polaganja vinila v kuhinji. Borut je delo spet odlično opravil in kuhinjska tla so videti odlično ter so obenem še preprosta za čiščenje.

Parketarstvo Klasika zato priporočam vsem, ki iščete kakovostnega ter zanesljivega parketarja. Borut vam lahko tudi svetuje pri izbiri in uredi naročilo vinilnih ali ostalih talnih oblog.

Ukvarja se s polaganjem talnih oblog ter s sanacijo parketa. Njegove dosedanje reference si lahko ogledate tudi na njegovi spletni strani.

Vse dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 041- 748-495 ali mu pošljite povpraševanje.

V povezavi si lahko ogledate vsa njegova dela v najinem stanovanju.

Zanima me vaše mnenje glede vinilnih talnih oblog v kuhinji? Se strinjate, da so tla v kuhinji videti odlično?

Mogoče ti bo všeč tudi ...