po nakupih
Blog

Po nakupih z mami

Po nakupih z mami

Prejšnji teden mi je končno uspelo prepričati mami, da je odšla z mano po nakupih v Novo mesto. Saj že, kar nekaj časa nismo odšle same po nakupih, ker ima ona vedno ogromno dela doma ali pa imata v varstvu še Glorio ali mojega nečaka.

Res sem bila zelo vesela, ker smo končno imele obe čas, da smo odšle po nakupih ter da smo si privoščile malo sprostitve. Dogovorile smo se, da se dobimo v Temenici, saj sta šla z atitom še prej po krompir na eno izmed kmetij.

Nato smo na hitro spili še kavico in že smo se z mami odpravile po nakupih proti Novemu mestu.

Glede na to, da na svojem avtu nimam vinjete, smo se seveda peljale po stari cesti proti Novemu mestu, vendar si zdaj tam skoraj tako hitro kot po avtocesti.

Pogosto je tudi čisto prazna cesta, vendar se moraš seveda držati omejitev, ki so mi na koncu že malce spile živce. Saj je od Temenice do Trebnjega milijon naselij in moraš venomer paziti na omejitve.

Kljub temu smo bile v Novem mestu, kar hitro in naprej smo se odpravile po nakupih v trgovino Tedi. Kjer smo kupile nekaj malenkosti ter odlične zimske dodatke za naslednje leto, ki so bili znižani le na 0,50 €.

Predlagam, da si jih pogledate v trgovinah Tedi v vaši bližini, saj so res neverjetno ugodne cene in odlični izdelki. 0,50 € je bila cena za vsak komplet (šal, rokavice in kapa ali kapa in rokavice).po nakupihpo nakupihNato smo se odpravile po nakupih v trgovino Kik, kjer smo si izbirale oblačila, ki so bila zelo znižana vendar, so pobrali že skoraj vse številke razen zelo majhnih. Tako, da smo tudi tam kupile le nekaj malenkosti in majico za mami.

Naslednja trgovina na seznamu je bila Kitajska trgovina, kjer sem končno našla svoje poletne crokse, ki so odlični za hojo po stanovanju in jih preprosto obožujem, cena zanje je bila 5,50 €.

Sicer so imeli croksi tudi kristalčke, vendar sem jih takoj doma odstrigla, saj ima drugače Gloria preveč dela z njimi.po nakupihNašle smo tudi odlične spodnje dele trenirk, ki so bile znižane za 30 %. Mami si je kupila še manjše steklene kozarce, jaz pa sem kupila podstavek za torto, saj sem se odločila, da bom zdaj pekla torte v manjšem modelu.

Tudi tam smo kupile še nekaj malenkosti in nato smo odšle še v Eurospin in si ga malce ogledale. Predvsem smo tja odšle po sodo bikarbono, ki je zelo ugodna, saj je v zadnjem času porabim res veliko sploh za pranje perila. Kupile smo tudi milo za roke.

Na koncu smo odšle še v prenovljen Lidl, ki zdaj videti odlično. Vendar žal nismo našle tam ničesar kar smo potrebovale oziroma bi se v vročini vsa živila lahko pokvarila ali odmrznila.

Zato smo si le privoščile čokoladen kornet in odšle naprej po nakupih v trgovino Jsyk, kjer smo si šle ogledat nove omare za spalnico od mami in atija. Sama sem si kupila odličen okvir za 6 slik, ki je bil znižan na 5 € in nov vzglavnik, ki ga bom imela s seboj predvsem, ko bomo šli na morje.po nakupihSaj so vzglavniki v hotelih in apartmajih obupni, zame so čisto premehki. In čeprav na morju vedno odlično spim me vedno zelo boli vrat. Tako, da sem vzglavnik kupovala že vsaj tri leta in zdaj ga končno imam in zato upam, da bom na morju lahko zdaj spala še bolje.

Za konec smo odšle še po nakupih v Qlandio. O tem, zakaj obožujem Qlandio, sem pisala že v prispevku, ki ga najdete tukaj. Parkirale smo spodaj v garaži tako, da je bil avto v senci obenem sem lahko sproti nosila v avto vrečke z nakupi.

Z mami smo se najprej odpravile v trgovino Interspar, kjer sem upala, da bom našla še kakšne ugodne zadnje znižane izdelke. Saj sem prejšnjikrat v trgovini Spar v Litiji opravila odlične nakupe zadnjih kosov in prihranila ogromno denarja.

Vendar žal v Intersparu nismo našle nobenih pametnih izdelkov za nakup. Tako, da smo se nato odpravile v trgovino Pikapolonica, saj, sem imela od Glorie bon za rojstni dan za 5 €, ki ga lahko uporabiš pri nakupu nad 25 € ter bon za brezplačno pikapolonica žogico.

Najprej sem ji želela za doma in za v vrtec kupiti dvoje odlične copatke, ki jih ima tudi zdaj (Bosa noga). Vendar so imeli le še majhne številke ali čisto fantovske motive.

Tako, da sem kupila le ene, ki so bile z njihovo Klub kartico znižane iz 20,90 € na 15,90 €. Nato smo iskale še, če imajo znižane še kakšne komplete oblačil za Glorio in našle smo tri komplete, ki so bili znižani za 70 %.po nakupihIn tako je bil skupaj znesek za plačilo okoli 24 €, zato sem se morala hitro odločiti še za en izdelek v vrednosti 1 € in odločila sem se še za majhno pikapolonica žogico eno pa je Gloria prejela za darilo. Tako, da je bil na koncu znesek za tri pižame, copate in dve žogici 20,49 €.

Stvari sem odnesla v avto in nato smo odšle še po nakupih v trgovine New Yorker in H&M vendar nismo našli nobenih oblačil zase.

Na koncu pa smo odšle le še v C&A in kupile nogavice za atija ter vetrovko za Glorio, saj sem imela še kupon za 50 % popusta na otroška oblačila iz Dm knjižice ugodnosti. In tako sem za vetrovko plačala 7,50 € namesto 15 € in mislim, da bo odlična za to pomlad.

Za konec smo odšle po nakupih še v Muller po plenice za Glorio in kupila sem jih pet paketov, saj sem mislila, da še veljajo njihovi boni ugodnosti. Vendar so žal potekli, ampak sem jih kljub temu kupila, saj nam je že čisto zmanjkalo zaloge plenic.

Iz Qlandie smo se nato odpravile proti Litiji, kjer smo skočile še v Mercator po kruh in v Kik po nekaj oblačil za Glorio, saj so imeli otvoritvene popuste in še 10 % popust na celoten nakup. Tako, da smo ta dan prihranile res veliko denarja, kupile smo tudi, kar nekaj odličnih izdelkov.po nakupih Ko smo bile v Mercatorju smo se še odločile, da je prepozno za pripravo večerje in zato smo si tam še naročile pico in jo šle čez deset minut iskat. Res smo bile na koncu že utrujene, vendar sem bila zelo vesela, da je šla mami z menoj po nakupih.

Saj, kot jaz tudi ona vedno pazi, da kupuje najboljše izdelke po najugodnejših cenah. Verjamem, da jo bom čez kak mesec ali dva zopet prepričala, da gre po nakupih z menoj.

Pa vi moji dragi bralci radi kdaj vzamete svojo mami s seboj po nakupih? 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...