Piščančje meso
Po raziskavah sodeč naj bi bilo piščančje meso najbolj zdravo in priporočljivo od vseh vrst mesa. In tudi sama ga najrajši jem in pripravljam v jedeh. Zato je tudi na našem jedilniku večkrat na teden (recepti za jedi iz piščančjega mesa in za omake, sledijo v kratkem).
Ampak tudi za najboljše in kakovostno piščančje meso sem si določila najvišjo ceno, ki sem jo pripravljena plačati in tako vsakič znova prihranim denar. In sicer se mi zdi primerna cena za piščančje meso do 5 €/kg brez kosti.
Večkrat ga zato kupim, ko je v akciji, in če ga je preveč, ga shranim tako, da ga zamrznem. Če je še cenejši, je sploh odlično.
Zato je moj nakup piščančjega mesa odvisen od tega, v kateri trgovini je v določenem tednu v akciji.
Več prispevkov, povezanih s to temo lahko najdete na povezavi.
Zanima me vaše mnenje? Kako vi prihranite pri nakupu piščančjega mesa? Kje ga kupujete in na kaj pazite pri nakupu – na ceno, kakovost ali na oboje?