Piknik - modra družina
Otroci | starši Vse za otroke

Piknik – Mami blogerke in družine

Piknik – Mami blogerke in družine

V nedeljo se je naš dan začel precej pestro. Rajko je imel zjutraj še neke opravke sama sem medtem še urejala stvari za podjetje, Gloria je seveda spala skoraj do 9 ih. Ko se je Rajko vrnil domov, sva se odločila, da se počasi odpravimo na piknik oziroma da gremo prej še po trgovinah.

Kot po navadi smo porabili kar nekaj časa, da smo se dejansko opravili od doma in ker je že skoraj zmanjkalo plenic za Glorio, sva se odločila, da se najprej ustavimo v Qlandii v Novem mestu.

Seveda sva upala, da bomo nakupi potekali brez težav. Zato smo se najprej odpravili v C&A, da bi za Rajka našla še kapri hlače in majice ter za Glorio še nekaj poletnih oblačil. Že takoj so se začele težave, saj Gloria ne more biti niti pet sekund pri miru.

Zato sva le hitro kupila majice ter oblačila za Glorio, nato sva se opravila še do drugih trgovin s čevlji za v vodo, saj sva morala kupiti nove čevlje za na morje za Glorio. Seveda je želela med nakupi gledati risanke ter imeti vse igrače v trgovini, ni ji bila všeč nobena barva čevljev ali oblačil itd.

Ko smo končno prišli do Pikapolonice sem ji, zato hitro nadela še zadnje čevlje in jih tudi takoj kupila, saj sva imela že dovolj vsega. Poskusila sva ji še nadeti sončna očala, vendar jih ni sploh hotela preizkusiti. Ko se odloči, da ne bo sodelovala, ne popusti zlahka tako, da sem nad sončnimi očali zanjo preprosto obupala.Piknik - modra družina

Tako, da smo se le še hitro odpravili v Muller po plenice in čim prej nazaj v avto. Počasi se je umirila in zato sva se odločila, da gremo še na sladoled v slaščičarno Pionir, ki jo je predlagala Študentska mama.

Lahko le rečem, da je imela prav ter, da je bil sladoled tam res slasten poleg tega v Pionirju dobiš res velike porcije. Od tam smo se počasi odpravili na piknik mami blogerk z družinami.Piknik - Pionir

Na piknik smo prispeli med prvimi tako, da smo se lahko malce spoznali še z drugimi. Gloria je medtem hotela že preizkusiti vsa igrala in si ogledati vse konje.

Za Glorio sem tudi tokrat izbrala majčko z njenim imenom iz trgovine Evitas, saj je idealna za piknike, kjer je ogromno ljudi, ki se med seboj ne poznajo. Majčko najdete tukaj.

Piknik - Mateja Tamše
Foto: Mateja Tamše – fotografinja

Tudi sama bi bila vesela takšnih majčk z imenom, saj si včasih težko zapomnim vsa imena. Tudi tokrat sem vse mamice bolj poznala po imenih blogov kot pa njihovih osebnih imenih.

Kmalu za nami so na piknik prispele tudi ostale družine in imeli smo se res zelo lepo. Predvsem Gloria, ker je imela ogromno otrok za igro ter ker je seveda lahko risala in ustvarjala. Med drugim tudi po svojih oblačilih. 🙁

Piknik sta organizirali dve čudoviti mamici Iva (blog Ljubezniva) ter Nina (blog Touche). Tako, da se jima moramo mami blogerke zahvaliti za čudovito popoldne in odlično organizacijo.

Catering Kukman je poskrbel za odlično hrano, saj tako dobrih hamburgerjev in vseh ostalih jedi še nismo jedli.

Piknik - Mamina maza
Foto: Maminamaza

Res božanski okusi in postrežba – hvala še enkrat! 😉 Končno smo lahko preizkusile jedi iz receptov, ki jih je Nina iz Toucha vsakič objavila ter pohvalila svojega moža kako odlično kuha in peče. Škoda le, ker smo zamudili menda božansko sladico – recept zanjo najdete tukaj.

Sama bom ta recept definitivno preizkusila v naslednjih dneh.

Piknik - Mateja Tamše
Foto: Mateja Tamše fotografinja

Zahvaliti se moramo tudi gospodu Branku, ki nam je zagotovil čudovit piknik prostor v naravi. Prepričana sem, da smo v Češči vasi na njegovem posestvu (konjeniškem šolskem športnem klubu) uživali prav vsi. Tako starši kot naši otroci, saj je res idealen prostor za piknik in sprostitev.

Hvala tudi Bar Media za slastno Limomamo – bila je res odlična. Ter hvala mami blogerke za klepet in za odlično druženje. Komaj čakam, da se znova vidimo. Z nekaterimi sem že dogovorjena za kavice ali srečanje. 🙂

Piknik - Prav posebno
Foto: Prav posebno

Predvsem še enkrat hvala organizatorkama ter Catering Kukman za fantastično hrano!!! 🙂

Piknik - Ljubezniva
Foto : Ljubezniva

Torej, če iščete lokacijo za odličen piknik, catering, odlične lokacije za izlete le hitro pokukajte v linke. Fotografije sem si izposodila od mami blogerk Prav posebno, Mateja Tamše – fotografinja, Mamina maza, Ljubezniva.

Glede na to, da se je dan začel bolj slabo se je definitivno končal odlično. In zato se še bolj veselim našega naslednjega srečanja ter medsebojnega sodelovanja. 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...