Petrovac
Kratek oddih | Izleti Oddih

Petrovac – Črna gora

Petrovac – Črna gora

Mesto Petrovac naju je pred tremi leti preprosto očaralo, saj je čudovito in ima obenem zelo lepo peščeno plažo. In zato sva to mesto želela obiskati tudi letos, vendar se je v tem času vse spremenilo.

Petrovac Petrovac Petrovac Petrovac Petrovac

Ob plaži so zgradili veliko novih hotelov oziroma jih še gradijo in zato povsod primanjkuje parkirnih mest. Tudi v mestu je zato nastala precejšnja gneča in zelo hitro se znajdeš v slepi ulici, kjer nimaš niti dovolj prostora, da bi lahko obrnil avto.

Ker sva imela v mestu Petrovac toliko težav s parkiranjem. Sva bila na koncu tako jezna, da sva se odločila, da ga sploh ne obiščeva in zato sva raje odšla drugam.

Težava je tudi v tem, ker so skoraj vsa parkirišča ob plaži postala last hotelov. Zato sva si rekla, da če še kdaj odideva tja, bova v tem mestu rezervirala tudi počitnice, da bova imela poleg še parkirišče.

Morda se s takšnim načinom parkirišč želijo rešiti enodnevnih gostov, da bi privabili čim več gostov, ki bi tam bivali vsaj teden ali dva.

Kljub vsemu nama je bilo mesto Petrovac pred tremi leti zelo všeč, saj je ob plaži odlična sprehajalna pot in zanimivi lokali. Midva sva takrat odšla na kosilo oziroma malico v enega izmed lokalov ob plaži.

Kjer sva naročila odlično pico, vendar je bila tudi ta zelo mastna.

Petrovac izberi modro

V mestu je tudi čudovit razgled na bližnje otočke in na čudovito odlikovane skale. Zato sem vesela, da je bilo v času najinega prvega dopusta v Črni gori ob jutrih večinoma slabo vreme, da sva obiskala toliko čudovitih in zanimivih krajev.

Popoldneve sva tako vedno lahko preživljala na plaži Plavi horizonti, ko je bilo čudovito sončno vreme.

Petrovac PetrovacPetrovac

Ste že kdaj obiskali mesto Petrovac? Kakšni so vaši vtisi o njem?

Več o naših dogodivščinah v Črni gori si lahko preberete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...