pet-najlepših-daril-za-sveti-krst-izberi-modro-družina
Otroci | starši Vse za otroke

Pet najlepših daril za sveti krst

Pet najlepših daril za sveti krst

Kadar iščemo darila za krst, obhajilo, birmo, rojstni dan ali druge priložnosti pogosto nimamo idej, kaj podariti. Zato sem za vas pripravila izbor – pet najlepših daril za sveti krst ali druge priložnosti.

  • Unikatna knjiga za otroke – Mali junaki. Vsi, ki me spremljate dobro veste, da obožujemo knjige Malih junakov. Gloria je prvo knjigo prejela za 2. rojstni dan (Ko bo Gloria velika), lansko leto je za božično darilo prejela od strica še knjigo (Vesel božič Gloria) in letos je tretjo knjigo prejela od naju za svoj 4. rojstni dan (Vse najboljše Gloria). Na svojo zbirko knjig je zelo ponosna in zato nama je predlagala, da tudi sestrici dobita svoji prvi knjigi Malih junakov (Ko bo Lucija velika – mamina zgodba in Ko bo Sofija velika – očkova zgodba) kot darilo za sveti krst in želja se ji je izpolnila, saj sva knjigi zanju naročila kot darili za sveti krst. Obe knjigi smo že večkrat pred spanjem prebrali, saj sta čudoviti in zdaj moram vsak dan brati še vse Glorine knjige iz zbirke Malih junakov, saj so vse tri navdušene nad večernimi zgodbicami, ki govorijo o njih. Tako Gloria vsak dan znova z velikim veseljem ugotavlja, kateri poklici sestric v knjigah se ujemajo z njenimi zgodbami in kaj bosta dvojčici postali, ko odrasteta. Sofija in Lucija sta zelo različni po značaju ter tudi po videzu in zato sem zanju izbrala različen videz ter poklice v njunih zgodbah. Tudi vi lahko za otroke ali otroke po srcu izbirate med različnimi videzi, zgodbami in poklici ter tako ustvarite popolne unikatne knjige zanje.

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

  • Unikatna krstna oblekica – MikeNa. Na splošno sicer ne shranjujem otroških oblačil in jih veliko rajši podarim najprej, vendar sem vseeno shranila že Glorino krstno obleko in odločila sem se, da bom shranila tudi krstni oblekici od dvojčic v njuno škatlo spominov, saj sta oblekici prekrasni in prepričana sem, da bodo v čudovit spomin tudi dvojčicama. Oblekici je izdelala odlična ustvarjalka Anja in najbolj mi je všeč, ker sta oblekici izdelani iz elastičnega bombaža in sta zato bili tudi zelo udobni. Obenem sta oblekici preprosti, vendar vseeno nadvse čudoviti. Mašnici sta izdelani v barvi sivke, ki je bila glavna nit oziroma barva krsta. Tako, da se obleka ujema z vabili, krstno svečo, krstnim prtičkom in obročem za lase. Preprosto čudovita oblekica za krst je lahko odlično darilo, ki ga krščenec prejme od botrov, staršev, starih staršev ali drugih gostov, obenem se obleka lahko nosi po želji tudi za druge priložnosti. Pri MikeNi lahko najdete tudi veliko različnih čudovitih oblačil za sveti krst ali druge priložnosti in udobna oblačila za vsak dan.

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

Pet najlepših daril za sveti krst - Izberi modro

 

  • Škatlica presenečenja in vabila za krst – Tajdin ustvarjalni kotiček. Ustvarjalka Tajda je za dvojčici izdelala prekrasna vabila za krst po mojih željah. Želela sem namreč, da so vabila preprosta, v beli barvi in barvi sivke, z angelčkom, ki krasi tudi krstni prtiček ter okrašena s čipko in Tajda je odlično združila vse moje želje v eno čudovito unikatno vabilo. Vem, da je zdaj sicer moderno, da se vabilo pošlje le preko sms-a ali da se osebno povabi goste na dogodke, vendar so meni še vedno najlepša unikatna pisna vabila, ki jih osebno odneseš do gostov ali jih pošlješ po pošti. Zato sem tudi zanju kot za Glorio želela naročiti prav posebno vabilo, ki sem ga shranila tudi v njuno škatlo spominov. Ker so mi nadvse všeč tudi škatlice presenečenja, sem si zaželela, da bi vsaka izmed njiju dobila še svojo škatlico presenečenja, ki je bila ustvarjena v slogu vabil z žepkom za denar, verzom iz krstnega vabila, figurico angelčka in krstim kamnom. Škatlice so preprosto prekrasne in bodo čudovit spomin na njun sveti krst. Poleg škatlic presenečenja lahko podarite za darilo še nakit ali denar in tako ustvarite čudovito popolno darilo, ki bo ostalo v trajnem spominu. V Tajdinem ustvarjalnem kotičku najdete še veliko drugih čudovitih izdelkov.

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

  • Unikatna zeliščna blazinica – Sanjavi oblaček. Pri vseh treh dekletih se vedno izogibam obiskom zdravnika in uporabi zdravil, če to ni nujno potrebno. Zato sem jima naročila zeliščno blazinico, za katero menim, da je odlično darilo, saj se v njej skriva le domača kamilica, ki je odlična ob prehladih. Še posebej mi je všeč, ker je blazinica unikatna in je izdelana iz čudovitega blaga na njej pa je izvezeno še prekrasno ime. Že ko sem prejela paket, sem bila popolnoma navdušena nad blazinicama, kako zelo čudoviti in uporabni sta. V zadnjih dneh pred krstom, ko smo vsi zboleli za prehladom sta jima blazinici odlično pomagali, da sta lažje preboleli prehlad, saj sem jima blazinici položila ob vzglavje posteljic. Blazinice lahko ob prehladu tudi pogrejete za boljši učinek in jih položite na otrokove prsi – moji dvojčici imata med spanjem žal preveč dela, da bi blazinici ostali na enem mestu in zato jih rajši vsakič položim ob vzglavje. V času, ko blazinice ne potrebujete, jo shranite v priloženo škatlico, da se ne razdiši. Tudi sama sem jo zdaj shranila v omaro in čeprav je čudovita, si želim, da bi bila v uporabi čim manjkrat. Na Facebook strani Sanjavi oblaček lahko najdete še veliko drugih čudovitih unikatnih izdelkov za sobico – posteljnino, odejice, obrobe tako, da le hitro preverite, kaj vse še izdeluje.

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

Pet najlepših daril za sveti krst Izberi modro družina

  • Unikaten album in topperja za torto – Nikolina ustvarjata. Že kar nekaj let spremljam čudovite izdelke, ki jih ustvarjata in zato sem se odločila, da pri njiju naročim dva prav posebna topperja za torto za krst, saj sem želela, da imata tudi na torto prav poseben spomin v svoji škatli spominov. Nikolina ustvarjata, sta mi tako zelo pomagala pri izbiri velikosti topperja, črkah, napisu ter tudi slogu in tako sta na koncu nastala dva prekrasna topperja za krstno torto. Želela sem si, da imata dvojčici tudi na krst prav poseben spomin in zato sem pri njima naročila še čudovit album za fotografije, ki je narejen v enakem slogu kot topperja in bo zagotovo prekrasen spomin na sveti krst, ko bom vanj shranila še fotografije s krsta. Še posebej sem navdušena nad motivom malih nogic in nad njunimi imeni, ki sta v slogu pisave topperjev in tako se vse skupaj popolno ujema. Pri njima najdete še ogromno drugih unikatnih daril za različne priložnosti, vendar menim, da je unikaten album popolno darilo za vsako priložnost.

pet-najlepših-daril-za-sveti-krst-izberi-modro-družina

pet-najlepših-daril-za-sveti-krst-izberi-modro-družina pet-najlepših-daril-za-sveti-krst-izberi-modro-družina

Prepričana sem, da sem vam s svojim izborom – pet najlepših daril za sveti krst olajšala iskanje daril za posebne priložnosti in prepričana sem tudi, da bi bil vsakdo vesel takšnih čudovitih daril, ki so obenem uporabna ter ostanejo v najlepšem spominu tudi obdarjencu.

V objavi, ki jo najdeš tukaj izveš še vse o krstu in pripravah na krst.

Katero darilo je tebi najbolj všeč iz mojega izbora – pet najlepših daril za krst? Bi dodala v izbor še kakšno darilo? Kakšna darila ti najrajši podariš ali prejmeš ob posebnih priložnostih?

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.