Hotel Palma
Oddih Počitnice | Potovanja

Palma – Hotel – Črna gora

Palma – Hotel – Črna gora

Pred meseci, ko sem pisala o našem bivanju v hotelu Magnolia. Sem vam obljubila tudi, da bom napisala nekaj besed o hotelu Palma, v katerem sva bivala pred tremi leti.

Spomnim se, da sem takrat hotel Palma rezervirala že v mesecu februarju, saj sem našla odlično ponudbo za počitnice. Če se prav spomnim, je bila cena za 11 nočitev s polpenzionom za dva 730 €.

In najine prve počitnice v Črni gori so zagotovo med mojimi najljubšimi spomini, saj je bil tudi hotel Palma odličen.

Spomnim se, da ko sva prvi dan prispela pred hotel, je bil Rajko zgrožen in zelo jezen, saj je hotel od zunaj bil videti grozno. V tistem trenutku mi je rekel, da če bo tudi soba takšna, bova takoj odšla v drug hotel.

Hotel Palma Ko sva prispela v recepcijo, sva se malce pomirila, saj je bil hotel v notranjosti veliko lepši kot na zunaj. Ker sva hotel rezervirala tako kmalu, sva dobila čudovito in zelo lepo sobo z balkonom in pogledom na morje v najvišjem nadstropju hotela.

Ko sva prispela v sobo je bil tudi Rajko navdušen nad sobo in pomirjen, da so bile sobe v hotelu res lepe v primerjavi z zunanjostjo hotela. Imela sva tudi prekrasen pogled na čudovito marino in morje.  Hotel Palma Hotel Palma Hotel PalmaTisti dan, ko sva prišla, so imeli v hotelu sicer tudi tehnične težave z dvigali in ker se je sosednje dvigalo pokvarilo ravno v tistem trenutku so v njem ostali gostje. Zato sem naslednje dni raje uporabljala le stopnice. 🙂

Parkirišče sva imela v bližini hotela in je bilo tudi brezplačno. Težava je bila le v tem, da je bilo pogosto zelo zasedeno in sva komaj dobila parkirni prostor ali pa sva morala parkirati na ulici.

Osebje v hotelu je bilo zelo prijazno in tudi hrana je bila zelo dobra. Le nekaj dni sva potrebovala, da sva se privadila na njihove okuse.

In ker sva bila tako zelo navdušena že prvič, ko sva bivala v hotelu Palma, sva želela tudi letos tam rezervirati počitnice. Vendar, ker so ga v celoti obnovili in, ker je zdaj resnično čudovit so tudi cene postale popolnoma previsoke za naju.

Hotel Palma Hotel Palma Hotel Palma Pri hotelu so zdaj uredili tudi zasebno plažo za goste hotela. Midva sva bila sicer tudi pred tremi leti le enkrat na plaži pred hotelom, saj sva se rajši vsak dan odpravila na čudovito plažo Plavi horizonti, o kateri sem pisala tukaj.

V vsakem primeru hotel Palma priporočam vsem za bivanje, saj je zdaj resnično čudovit in je obenem tudi na odlični lokaciji. Žal mi je le, ker si ga letos nismo mogli privoščiti, saj bi v njem z veseljem še kdaj bivala.

Ste že kdaj bivali v hotelu Palma? Kakšno je vaše mnenje o njem?

Več o naših dogodivščinah v Črni gori si lahko preberete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...