Otroški bazar 2017 - Izberi modro
Otroci | starši Vse za otroke

Otroški bazar 2017

Otroški bazar 2017

Sobotno jutro, ko sem se odpravljala na Otroški bazar 2017, se ni začelo prav dobro. Zjutraj sem odšla na vlak, saj je praktično najcenejše prevozno sredstvo, če imam opravke v bližini železniške postaje in če grem v Ljubljano sama.

Otroški bazar 2017 - Izberi modro

Na vlak grem rada, ker so povratne vstopnice za vlak ob koncu tedna ugodnejše in če greste z vlakom, prihranite še pri plačilu parkirnine. Ampak, ko sem šla spet po nekaj mesecih v soboto na vlak se je le-ta pokvaril na železniški postaji v Lazah.

Ker nihče ni vedel, kaj je z njim narobe in kaj se je sploh zgodilo smo morali počakati, da je po nas prišel vlak iz Ljubljane ter nas odpeljal naprej. Seveda je bila težava tudi zaradi del na progi in vseh vlakov, ki so nas prehiteli medtem. Tako, da smo v Ljubljano prispeli z enourno zamudo.

Ampak, ker je v vsaki težavi tudi nekaj dobrega se mi je zgodilo to, da je neka mamica pred menoj dobila brezplačne vstopnice in eno je podarila meni, ki sem ravno stala v vrsti za nakup karte. Tako, da sem kljub zamudi vsaj prihranila denar pri nakupu vstopnice.

Tako sem se naprej sprehodila čez celoten Otroški bazar 2017 in razmišljala o tem, ali se mi zdi boljši ali slabši kot lansko leto. Prišla sem do zaključka, da je bil lansko leto boljši, saj je bilo veliko več dogajanja za otroke.

Obenem sem opazila, da ob vhodu še vedno niso uredili lažjega dostopa z vozički, saj je imela vsaka mamica, ki je prišla sama težave s stopnicami razen, če ji je kdo pomagal. Me s sestro smo lani pomagale ena drugi, saj smo obe prišle z vozičkom.

Med sprehodom skozi celoten prireditveni prostor sem odšla pogledat tudi nekaj mojih najljubših trgovin – Twistshake Slovenija, Hiška drobnarij in Moja mala sobica. V živo sem si želela ogledati še ostale njihove čudovite izdelke – nekaj jih že redno dnevno uporabljam doma.

Kasneje sem odšla na HIPP predavanje, ki sem se ga zelo veselila, saj mi je bilo izjemno všeč že lansko leto. Ker sem bila letos v soboto sama na Otroškem bazarju, sem imela s seboj tudi beležko, da sem si lahko zapisala ogromno koristnih informacij o uvajanju hrane za naprej.

Otroški bazar 2017 - Izberi modro

Meni osebno je bilo HIPP predavanje odlično in lahko vam je žal, če se ga niste udeležili, saj smo vsi prisotni dobili res odlične in koristne napotke o uvajanju goste hrane. Lahko trdim, da so vsi obiskovalci v predavanju zelo uživali in so ga bili veseli.

Otroški bazar 2017

Po predavanju sem odšla še malce pogledat ostale stojnice, kaj ponujajo. Ravno, ko sem se začela odpravljati domov, je začel padati dež tako, da sem bila popolnoma premočena, preden sem prišla do železniške postaje.

Naslednji dan v nedeljo sem se spet odpravila na Otroški bazar 2017 le, da sem tokrat s seboj vzela še Rajka in Glorio. Kot po navadi, ko se nam nekam mudi, je Gloria zbolela. Zjutraj je začela kašljati tako, da sploh nisva vedela ali naj se odpravimo na Otroški bazar ali ne.

Odločila sva se, da bomo šli in da bova med vožnjo videla, ali bo še kašljala ali ne. Tako smo prišli na Otroški bazar in odšla sem na prvo predavanje Mami blogerk (telo po porodu), ki sta ga pripravili Mamina maza in Mami z načrtom.

Predavanje je bilo res odlično, saj sem izvedela ogromno novih informacij obenem sem malce obnovila znanje iz zdravstvene šole. Če se predavanja niste udeležili, vam je lahko resnično žal. Tudi ostala predavanja Mami blogerk so bila menda odlična.

Na žalost sem se lahko udeležila le prvega predavanja, saj sta si Rajko in Gloria medtem odšla pogledat celoten Otroški bazar 2017. Ker ni bilo veliko dogajanja za otroke sta se kmalu vrnila in me počakala pri vhodu, da smo odšli naprej.

Že nekaj dni prej sva se odločila, da se po Otroškem bazarju odpravimo še na kosilo v Kantino na Postaji. Saj sva imela nekaj dni prej obletnico, in ker si v zadnjem času ne kupujeva daril, sva dogovorjena, da greva zato enkrat mesečno na kosilo ali večerjo.

Seveda sva se brez pomislekov takoj odločila, da greva tudi tokrat v svojo najljubšo mehiško gostilno. In čeprav obožujeva mehiško hrano sva se tokrat odločila, da naročiva in preizkusila njihove nove jedi v ponudbi.

Otroški bazar 2017

Ko že dobro veste obožujem kalamare zato sem jih seveda takoj naročila. Rajko je naročil Jack Daniels wings (hrustljavo zapečene piščančje peruti marinirane v Jack Daniels omaki). Ki so bile menda božanske. 🙂 Nad kalamari je bila navdušena tudi Gloria, saj jih je z veseljem jedla pri meni.

Otroški bazar 2017 Otroški bazar 2017

Preostanek nedelje smo le počivali doma. Najbolj zanimivo je, da je bila Gloria bolna le en dan, midva sva zdaj bolna že cel teden.

No, kljub vsemu smo preživeli lep konec tedna in verjamem, da bo naslednje leto Otroški bazar še boljši. Sama sem ga bom zagotovo spet udeležila predvsem zaradi zanimivih predavanj. Moje mnenje o lanskem otroškem bazarju izveš tukaj.

V naslednjih tednih bom za zveste bralce pripravila še eno nagradno igro, kjer lahko prejmete prikupna darila iz Otroškega bazarja tako, da pridno spremljate moje objave. 😉

Če morda še ne sodelujete v nagradni igri ob prenovi spletne strani na moji FB strani imate še čas do nedelje, 17. 9. 2017, da preizkusite svojo srečo.

Kako ste vi preživeli minuli konec tedna? Ste morda odšli na Otroški bazar 2017?

Preberi še:

Mogoče ti bo všeč tudi ...