otroški bazar
Otroci | starši Vse za otroke

Otroški bazar 2016

Otroški bazar 2016

Lani sem s svojo sestro prvič obiskala Otroški bazar. S seboj smo vzele tudi Glorio in mojega nečaka. Sprva sicer nisem hotela iti vendar, ko je sestra potrdila, da bi ona tudi šla sem bila takoj za.

Na Facebooku sem takrat našla tudi kupon za dodaten 50 % popust na ceno družinske vstopnice. Tako, da je bila cena vstopnice za nas štiri 5 €.

S sestro smo se dogovorile, da gremo na Otroški bazar na petek, ko je bilo na sporedu tudi HIPP predavanje o uvajanju goste hrane.

Njihovo predavanje je bilo res odlično, saj sem na njem izvedela ogromno koristnih informacij o uvajanju goste hrane, ki jih bom lahko uporabila pri naslednjem otroku. Veliko koristnih napotkov sem lahko uporabila že pri Glorii.

Seveda sem kar nekaj njihovih napotkov upoštevala že prej, saj so nam takšne napotke podali že v srednji zdravstveni šoli in sem bila zelo ponosna, da sem nekaj znanja iz srednje šole le ohranila. Kot sem že omenila v prejšnjih prispevkih uvajanje goste hrane pri Glorii sploh, ni potekalo po načrtih.

Zavračala je vse vrste hrane in šele pri dveh letih začela malce več jesti. Pred tem je večinoma jedla in pila le mleko ter ostale mlečne izdelke. Tako, da držim pesti, da bo pri najinem naslednjem otroku uvajanje goste hrane potekalo brez težav.

Tudi zato bom tudi tokrat odšla na Otroški bazar, da malce obnovim napotke iz uvajanja goste hrane in se že vnaprej pripravim na vse to. Letos bom vzela s seboj tudi beležko za zapiske, saj sem lani imela preveč dela z lovljenjem Glorie, da bi si lahko zapisala karkoli.

Kljub temu mi je bilo predavanje HIPP eno meni najboljših do zdaj in tudi moja sestra se je strinjala s tem, da je bilo njihovo predavanje res odlično. Tudi sama sem med uvajanjem goste hrane pri Glorii uporabljala veliko HIPP izdelkov.

Med uvajanjem goste hrane sem predvsem kupovala zelenjavne in mesne kašice, čaje in žitne kašice. Sama na začetku nisem mogla dovolj spasirati določenih živil ali jih skriti med jedi.

Otroški bazar

Ko smo na poti ima Gloria še vedno najraje sadne žepke in prigrizke. Zelo všeč so ji tudi mlečne kašice za lahko noč, saj te kašice obožujem tudi jaz. Še posebej nočno kašico zdrob in čokolada in zato vedno na zalogi v našem hladilniku.

Otroški bazar

Zelo okusni so mi tudi sadni žepki, ki jih večkrat kupim tudi zase. 🙂 Seveda v našem hladilniku nikoli ne manjka raztopina ORS 200, ki je odlična pri lajšanju driske pri otroku ali pri odraslih.

Otroški bazar

Midva sva sicer sirup ORS 200 k sreči do zdaj uporabila le enkrat in upam, da nama ga tudi ne bo več treba. Vendar je vseeno sirup z nami vedno in povsod, ko se odpravimo na dopust.

Raztopina sicer ni ravno prijetnega okusa, je pa zelo učinkovita. Zato predlagam, da raztopino vedno pijete ali ponudite otroku ohlajeno. Hranite jo v hladilniku.

Če želite izvedeti več informacij o uvajanju goste hrane in tudi o izdelkih HIPP vas vabim, da se udeležite njihovega predavanja. Letos bo v soboto, 9. 9. 2017, ob 11.30, in zagotovo vam ne bo žal obiska.

Več informacij o njihovem predavanju najdete tukaj.

Otroški bazar

Sama se bom predavanja zagotovo udeležila, da obnovim znanje iz uvajanja goste hrane ter ga posredujem tudi svoji sestri, ki je pred kratkim rodila. Ravno v času bazarja bo na dopustu in me je zato prosila, če ji bom lahko povedala vse o letošnjem predavanju.

Za vse bodoče in za srečke nosečke sem na spletni strani HIPP zasledila, da lahko zdaj najdete tudi nasvete o nosečnosti, kalkulator plodnosti, izračun datuma poroda.

Če se boste letos odpravili na Otroški bazar na nedeljo 10. 9. 2017 boste lahko tam spoznali tudi druge mamiblogerke. Saj pripravljajo odlično srečanje polno dobrih tematik. Celoten program si lahko ogledate tukaj.

Sama sicer tokrat ne bom sodelovala pri različnih delavnicah, saj to žal niso teme, ki bi bile meni pisane na kožo. Zato, ker jih obvladajo vse ostale mamiblogerke, ki bodo z vami z veseljem delile svoje odlične nasvete in ideje.

Tudi sama jih bom z veseljem podprla na nedeljskem srečanju in jih prišla poslušat. Čeprav tokrat ne bom sodelovala z njimi, bom z veseljem prisluhnila njihovim predavanjem. Nisem le še čisto prepričana, katerih predavanj se bom udeležila ali prvih treh ali zadnjih treh.

Tako, da me tam morda spoznate tudi v živo, saj sem prepričana, da bo celoten Otroški bazar še boljši, kot je bil lansko leto. Sploh, ker je letos napovedan še boljši in še bolj zabaven program.

Z vami delim tudi modri namig. Če želite si lahko na tej povezavi natisnete popust, s katerim prihranite kar 50 % pri nakupu vstopnice. Tudi sama bom zagotovo izkoristila ta popust pri nakupu vstopnic.

Celoten program za Otroški bazar najdete tukaj.

Se vidimo na Otroškem bazarju? 😉 Se ga boste letos udeležili?

Mogoče ti bo všeč tudi ...