Omis
Kratek oddih | Izleti Oddih

Omiš

Omiš

Danes bi vam rada predstavila čudovito destinacijo za oddih Omiš, kjer smo bili žal le na enodnevnem izletu in ogledu. Vendar sva se že takrat odločila, da bomo enkrat tja odšli tudi na počitnice. Saj naju je Omiš očaral v nekaj trenutkih.omiš

V Omiš smo odšli za en dan med počitnicami v Makarski, saj smo si želeli ogledati še bližje kraje. Hoteli smo se ustaviti tudi v Breli in Baški vodi vendar, ker se je takrat že skoraj začela poletna sezona, je bila že velika gneča in obenem tudi premalo parkirnih mest.

Ali pa ni bil mogoč dostop z avtom do bližine plaž. Kar sem opazila že pri iskanju počitnic, saj sem si ogledovala tudi hotele v Breli, Baški vodi ter okolici vendar so bili vsi zelo dragi ali pa je bilo povsod zelo daleč do plaže.

Zato smo tisti dan obupali in se odpravili proti mestu Omiš. In čeprav sva vedno vzela sabo tudi kopalke, kamor koli sva odšla na izlet jih ravno tisti dan nisva vzela s seboj. In zato nama je bilo zelo žal, saj je bila plaža fantastična. omiš

Zato smo le odšli na dolg sprehod ob plaži ter uživali ob čudovitem razgledu. Jaz sem kot vedno zraven nabirala še mikroskopske školjke, ki jih je bilo ogromno na tej čudoviti peščeni plaži.

Tudi Gloria je izjemno uživala na plaži, saj je bila prvič na peščeni plaži, ker smo do zdaj kot družina bili le na prodnatih plažah. Kasneje po sprehodu smo odšli še na pijačo v bližji lokal ob plaži. In kolikor se spomnim, so bile cene kar ugodne za Hrvaško.omiš

Seveda sem se takoj, ko smo prišli s počitnic v Makarski lotila raziskovanja in iskanja hotelov v Omišu, vendar sem ugotovila, da so cene ob tej fantastični in čudoviti plaži kar visoke. Kljub temu so cene za apartmaje zelo ugodne.

Zato sva sklenila, da se bomo tja mogoče vrnili čez nekaj let ali bomo morda ob drugi priložnosti obiskali Omiš za kak dan ali dva.omiš

Zanima me vaše mnenje? Ali ste že kdaj obiskali Omiš?

Spodaj najdete galerijo ostalih fotografij mesta Omiš. 😉 Verjamem, da si boste ob ogledu fotografij zaželeli, da bi že zdaj odšli na oddih v Omiš.

Če imate željo po rezervaciji počitnic v Omišu lahko izkoristite priložnost in kliknete na povezavo, ki se nahaja tukaj ter prihranite 15 € pri rezervaciji počitnic. Seveda si lahko izberete tudi katero koli drugo destinacijo, vendar popust velja le v primeru rezervacije na zgornji povezavi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...