Omare za predsobo
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Omare za predsobo

Omare za predsobo

Kot pri vsem ostalem pohištvu za stanovanje sva tudi v hodniku želela čim bolje izkoristiti prostor, ki sva ga imela na voljo. In tako sva se odločila za nakup omare za predsobo, ki bi nama prihranila, kar največ prostora.

Začela sva z iskanjem omare za predsobo, ki bi imela čim več kaveljčkov za obešanje oblačil ter tudi predal za čevlje in po možnosti še kakšen predal za različne drobnarije.

Zagotovo sem cel mesec pregledovala različne ponudbe na spletu ter reklamne letake in nato sva se odločila, da si bova nekatere omare za predsobo tudi ogledala v trgovinah.

Ter šele nato izbrala pravo, saj je bila prej v predsobi le stara omara, ki je že več let ni nihče uporabljal. Stanje pred prenovo pa lahko vidite na slikah spodaj (na slikah sicer ni več prejšnje omare, saj je med prvimi stvarmi končala v smeteh :). Omare za predsobo

Omare za predsobo

Med tem, ko sem pregledovala različne ponudbe, sem en dan končno naletela na reklamo od trgovine Momax in našla točno takšno omaro, kot sva jo želela kupiti. Zato sva še isti teden odšla po nakupih, saj sva si jo želela ogledati v živo. Najprej sva odšla na ogled omare za predsobo še v druge trgovine, ker sva želela videti še ostalo ponudbo in izbiro.

Ampak večinoma so vse omare za predsobe imele zelo malo kaveljčkov za obešanje oblačil ali pa nama ni bila všeč njihova barva. Po drugi strani pa sva se zagledala v to omaro že v reklamnem letaku. Saj sva skoraj vse izdelke za svoje stanovanje kupila na isti način.

Torej, da sva si naprej na spletu izbrala najljubše pohištvo nato pa sva počakala na akcijsko ceno v reklamnem katalogu in nato sva še isti dan odšla pogledat še ponudbo v druge trgovine. Ampak skoraj vedno sva se na koncu odločila za prvo izbiro.

Obenem pa sva morala zelo paziti tudi na ceno pohištva ter tudi na dimenzije. Sploh, ker sva pohištvo kupovala le takrat, ko sva zanj privarčevala dovolj denarja. Ker pa je stanovanje manjše, sva morala seveda paziti tudi na to, da sva čim bolje izkoristila vsak cm prostora.Omare za predsobo

In z izbiro omare za predsobo v trgovini Momax nama je uspelo upoštevati vse najine pogoje. Saj sva omaro za predsobo dobila po zelo ugodni ceni poleg tega pa je zelo kakovostna in obenem odlično prihrani prostor ter popestri predsobo.

Poleg tega pa ima omara dovolj kaveljčkov za oblačila in tudi veliko prostora za čevlje. Malo sva bila skeptična le zaradi barve, saj nisva vedela, ali se bo ujemala z ostalimi stvarmi v predsobi.

Poleg tega pa sva jo kupila več kot pol leta prej, preden sva jo dejansko sestavila in sva medtem že pozabila, kakšna sploh je. Omara za predsobo je bila praktično skoraj zadnji kos pohištva v stanovanju, ki ga je Rajko sestavil, preden smo se, vselili. Saj jo je sestavil šele zadnji mesec.

Kljub vsemu menim, da se odlično prilega v predsobo in je nadvse uporabna. Trenutno pa jo imajo zopet na voljo po akcijski ceni v trgovini Momax.

Vse informacije glede omare za predsobo pa najdete tukaj. Akcijska cena omare za predsobo pa je 59,90 €.

Zanima me, kakšen se vam zdi najin izbor omare za predsobo? 😉

Omare za predsobo

Zakaj sva se odločila za ploščice v videzu lesa v hodniku pa si preberite tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...