pralni stroj
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Omara za pralni stroj

Omara za pralni stroj

Najino stanovanje je bolj majhno in zato sva morala dobro razmisliti, kako bova opremila vsak cm stanovanja, da bova čim bolje izkoristila prostor. Pralni stroj sva že prej imela v wc-ju, zato sva se odločila, da bo tam še naprej, saj nikjer drugje ni bilo prostora zanj.

Želela sem imeti tudi omaro, kamor bi lahko pospravila vse pralne praške, mehčalce in vse drugo za pranje perila, da bi vse imela vedno pri roki. In zato sem takoj, ko sem v reklami zagledala, da je v akciji omara za pralni stroj odšla po nakupih.

Seveda sva pred tem izračunala vse in ugotovila, da nama omara za pralni stroj ne bo v napoto obenem pa nama bo prihranila veliko prostora. Po drugi strani sem se po nakupu počutila boljše, saj sem vedela, da bodo vsi praški in drugo varno shranjeni pred Glorio in izven dosega njenih rok.

Omaro za pralni stroj sva našla v trgovini Lidl, kjer jo najdete tudi vi v akciji v tokratnem super vikendu. Akcijska cena 34,99 € pa velja le v soboto, 25. 3. 2017, in v nedeljo, 26. 3. 2017. Vse informacije najdete tukaj.pralni stroj

Midva sva jo kupila pred približno enim letom, vendar je od takrat naprej še niso imeli v ponudbi. Tako, da če se odločite za nakup, vam predlagam, da pohitite. Omara za pralni stroj je izjemno praktična in prostorna, vendar bralkam predlagam, da vzamete s seboj po nakupih moža ali partnerja.

Saj sem po omaro za pralni stroj odšla sama, ker sem vsem govorila, da eno omaro bom že sama dvignila in jo odnesla v avto. In nisem poslušala niti mami, ko mi je rekla, da je škatla kar velika in zelo težka ter da moram nujno vzeti voziček in da morda bolje, da gre ponjo Rajko.

In čeprav pogosto lahko sama dvignem vse je bila škatla z omaro res težka in komaj sem jo sama spravila v voziček.

Potem sem jo še komaj spravila v avto, saj zavzame, kar nekaj prostora, prišla pa sem s svojim majhnim avtom. Tako, da sem komaj lovila voziček in obenem še omaro še dobro, da sem prej vsaj podrla sedeže in tudi tako sem omaro za pralni stroj komaj spravila v avto.

Kasneje sem le še rekla Rajku naj vzame moj avto in odnese omaro v stanovanje ter naj jo zmontirala. Saj je nisem želela sploh videti, dokler ni bila sestavljena in res mi je bilo žal, da sem bila tako trmasta in nisem s seboj vzela Rajka, da bi mi jo pomagal dvigniti.pralni stroj

Saj, čeprav omara ni tako velika, je bila škatla res zelo težka. Seveda za moške to ne bo nobena težava, vendar je vseeno dobro, da vzamete voziček in jo naložite. Kljub temu sem z nakupom zelo zadovoljna, saj je omara odlična in predvsem zelo priročna. Odlično se odlično prilega tudi pralnemu stroju.pralni stroj

Ker sva želela maksimalno prihraniti pri prostoru ter stroških, sva kupila tudi nov pralni stroj. Imela sem določena merila kakšen mora biti nov pralni stroj:

 • Znamka Candy, saj ga moja mami uporablja že vrsto let in odlično deluje obenem je zelo preprost za uporabo.
 • Najmanj 3 leta garancije (znamka Candy ima podaljšano jamstvo 40 mesecev pri nekaterih modelih).
 • Zmogljivost pranja najmanj 7 kg (saj tako lahko operem le po dva pralna stroja tedensko).
 • Energijski razred najmanj, A+++.
 • Globina max 40 cm (saj sva tako pridobila kar nekaj dodatnih cm prostora v wc-ju). Kar se v majhnem prostoru pozna ogromno, saj zdaj pralni stroj ni več v napoto, ko stopiš skozi vrata v wc.
 • Cena max do 300 €.

Dejansko sploh nihče, ki ga prvič vidi ne more verjeti, da lahko opere toliko perila kljub temu, kako majhen in ozek je, saj ima ogromen in prostoren boben. Sicer sem ga kupila že avgusta lani v trgovini Mimovrste.com in so mi ga pripeljali tudi domov.

Vendar takšen pralni stroj ni več v prodaji oziroma so bili vsi razprodani v tej trgovini.pralni stroj

Podobnega, ampak novejšega najdete tukaj. Sama svoj pralni stroj lahko res pohvalim, saj za zdaj deluje odlično, so mi pa tudi izjemno všeč novi programi, ki prihranijo ogromno energije in vode obenem resnično odlično operejo perilo.

Mislim, da je tale skoraj identičen, kot moj pralni stroj najdete ga tukaj.

Prej sva razmišljala sicer, da bova pralni stroj prestavila na balkon, ko ga bova zaprla, ampak sva se sedaj odločila, da bova morda rajši kupila še sušilni stroj.

Saj trenutno sušim perilo pod klimatsko napravo v hodniku in sušilo nam je večkrat v napoto in tudi pralni stroj sedaj, ko je manjši, nama sploh ni več napoto v wc-ju.pralni stroj

Če vas zanima kje sva kupila, omarico za kopalnico in kako sva še dodatno prihranila na prostoru prispevek najdete tukaj.

V kategoriji vse za dom najdete še ogromno nasvetov, kako lahko prihranite pri prostoru in denarju ter obenem kupite najboljše in najbolj kakovostne izdelke.

Kakšna se vam zdi omara za pralni stroj? Malce sem jo še okrasila z metulji nad katerimi, je navdušena predvsem Gloria.pralni stroj

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

 1. alenka pravi:

  Tudi sama iščem tako omaro in me zanima, če je trenutno kje v ponudbi ?

  1. Klavdija pravi:

   Na žalost ne bi vedela. Sama sem jo kupila v trgovini Lidl, kjer je v ponudbi enkrat letno morda dvakrat.

Komentiranje je onemogočeno.