Okrepčevalnica Pri mostu
Gostilne | Restavracije Kulinarika

Okrepčevalnica Pri mostu

Okrepčevalnica Pri mostu

Prejšnji teden smo se z mojimi prijateljicami, ki so obenem tudi podjetnice dobile na naši redni seji ˝Zasavk˝. Tokrat smo se odločile, da se dobimo na poslovni večerji v okrepčevalnici Pri mostu v Litiji. Saj se vsakič dobimo na drugi lokaciji, kjer ena izmed nas živi.

Seveda sem bila zelo vesela, ker smo se končno spet videle obenem so me resnično presenetile z ročno izdelanimi darili za rojstni dan. Za kar se jim še enkrat zahvaljujem. 😉

Torej dobile smo se v ponedeljek in okrepčevalnica Pri mostu je imela popoldne res veliko gostov, sploh ker je bil čudovit sončen dan in je ogromno gostov lovilo zadnje sončne žarke na njihovi terasi zunaj.

S seboj sem za kratek čas pripeljala tudi Glorio, saj sem morala počakati, da pride Rajko ponjo ter jo odpelje domov. In zato smo si mizo izbrale, kar v okrepčevalnici namesto na terasi. In tudi notri je bilo polnih nekaj miz, vendar so večinoma vsi gostje sedeli, kar zunaj na terasi.

Kljub ˝gužvi˝ smo bile, kar hitro postrežene s pijačo. Za naročilo večerje smo se odločile, da počakamo še našo prijateljico, ki vedno zamuja. 🙂 Medtem je že prišel Rajko po Glorio me pa smo si med čakanjem ogledovale jedilni list.

Izbirale smo med različnimi jedmi od kalamarov do zrezkov v omaki. Vendar, ko je končno prišla prijateljica, smo se kar na enkrat vse odločile, da bomo naročile pico. Kar je pri meni pogosto standard, saj vedno tuhtam kaj bom jedla na koncu pa naročim vedno eno in isto jed.

Jaz sem si skupaj s prijateljico naročila veliko kraško pico brez tržaške omake, ena je bila navadna, ena pa mislim, da kmečka. Poleg tega smo naročile še tatarsko omako.

In moram reči, da smo bile pozitivno presenečene nad hrano ter postrežbo. Saj smo zelo hitro dobile tudi pice. Poleg tega smo večkrat naročile tudi pijačo in vedno smo jo dobile zelo hitro.

In tudi natakar je bil zelo prijazen. Pred odločitvijo ali gremo na poslovno večerjo v okrepčevalnico Pri mostu sem bila na začetku malce skeptična, saj sem v zadnjem času slišala nekaj negativnih komentarjev glede hrane, dostave pic in nepremišljenih voznikov, ki razvažajo hrano.

Vendar moram reči, da smo bile res vse pozitivno presenečene nad postrežbo ter hrano in se bomo zagotovo še kdaj odločile za poslovno večerjo ali le na pijače v okrepčevalnici Pri mostu. Tudi nekaj dni kasneje sem bila s prijateljico tam na kavi in tudi takrat smo bile postrežene, kar hitro.

Če primerjam cene z drugimi gostilnami v Litiji sem mi zdijo primerljive z drugimi. Vendar to malce težje komentiram, saj grem na pijačo ali na večerjo v gostilno morda le enkrat mesec ali na dva meseca. Drugače malice strežejo do 14. ure popoldne, cene zanje se začnejo od 4 € naprej.

Zanima me vaše mnenje? Kakšne izkušnje imate z okrepčevalnico Pri mostu v Litiji?

Moje mnenje o drugih gostilnah in restavracijah najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...