Oddih v Makarski
Oddih Počitnice | Potovanja

Oddih v Makarski

Oddih v Makarski

Lani poleti sva se odločila za počitnice v Makarski, saj sva vedno le gledala fotografije čudovitih plaž. Najprej sva razmišljala, ali bi morda odšli na Brač, Biograd na moru ali v Zadar.

Vendar sem nato v Makarski našla odlično ponudbo in zato sva si rekla, da morava to odlično ponudbo tudi izkoristiti.Oddih v MakarskiNa koncu sva sicer še vedno izbirala med ponudbo na Braču in v Makarski. Ampak izbrala sva Makarsko in za to odločitev nama ni niti malo žal, saj smo se imeli odlično. Saj v Makarski najdete čudovite prodnate plaže, veliko sprehajalnih poti in odlične hotele.Oddih v MakarskiZmotilo nas je nekaj malenkosti prva je bila gneča na plaži zadnji dan našega dopusta pred začetkom glavne sezone. Saj praktično nisi mogel nikamor položiti niti brisače ali pa so bila mesta že ˝rezervirana˝.

Druga težava so bile visoke cene v restavracijah in lokalih, ki so se spreminjale vsak dan poleg tega hrana povsod ni bila ravno okusna.

Tretja težava so bili gostje v našem hotelu. In čeprav me po navadi drugi gosti v hotelu sploh ne motijo, so bile večerje preprosto naporne. Saj so bili skoraj vsi gostje tujci in pri večerji so se vedli obupno.

Vedno so naredili gnečo pri sladicah, saj so nanje čakali tudi po 20 minut in nato je vsak izmed njih vzel cel krožnik sladic in spet čakal nanje.

Tudi pri ostalih jedeh so delali nemogočo gnečo, saj so bili precej jezni, če niso dobili vseh jedi, ki so bile na jedilniku vsak dan. Ali so se preprosto prepirali z osebjem.

Na splošno sta bila hotel in hrana odlična ter osebje zelo prijazno. Ponudbo sva rezervirala na Bookingu, vendar našega hotela na žalost ni več v njihovi ponudbi. Vseeno na njihovi spletni strani najdete veliko odličnih nastanitev v Makarski.Oddih v Makarski

Z rezervacijo počitnic na povezavi, ki jo najdete tukaj lahko prihranite dodatnih 15 €. Predlagam vam, da si v Makarski ogledate tudi njihovo glavno mesto ter svetilnik. Oddih v MakarskiObenem bi tudi poudarila, da so plaže odlične tudi za majhne otroke, saj so skoraj vse plaže prodnate poleg tega je tudi globina vode, primerna tudi za neplavalce. V Makarski najdete tudi ogromno odličnih sprehajalnih poti lahko pa se z avtom zapeljete tudi do bližnjih mest v okolici.Oddih v MakarskiKakšne so vaše izkušnje z Makarsko? Ste že kdaj biti kdaj tam?

Spodaj si lahko ogledate galerijo fotografij našega oddiha v Makarski. Obenem se opravičujem za slabše fotografije, ki sem jih večinoma posnela v deževnem jutru in ob sončnih zahodih, ko smo hodili na sprehode. 😉

« of 2 »

Mogoče ti bo všeč tudi ...