Ugodna in kvalitetna obutev
Nakupi plus Oblačila | Obutev - odrasli

Obutev

Obutev

Večkrat sem že razmišljala o tem, da so se zaprle odlične trgovine z zelo kakovostnimi in ugodnimi izdelki, vendar, jih ni nihče v celoti izpraznil.

Preprosto so šle vse te trgovine v stečaj in izdelki so ostali v trgovinah obsojeni na propad. Dolgoročno bodo vsi ti izdelki (obutev, oblačila …) postali le navadni odpadki.

Zato sem vsakič, ko sem hodila mimo teh trgovin tuhtala, zakaj ne naredijo razprodaje in tako obenem vsaj nekaj zaslužijo. Poleg tega bi se tako znebili vseh izdelkov in naredili prostor za nove najemnike.

Vem, da so zakoni glede tega v Sloveniji zelo zakomplicirani, zato se v to nisem nikoli niti spuščala. Vendar sem bila pred dvema letoma zelo vesela, ko sem odkrila novo trgovino z obutvijo, ki se je prej prodajala v trgovinah Borovo. In obutev je bila res zelo kakovostna in ugodna.

Trgovina se je preimenovala iz Borovo v Outlet Obuti maček (na Zaloški cesti nad gostilno Jurman). Sedaj so se preimenovali v Mi2Oulet in tja redno zahaja po nakupih obutve za naju oba in občasno tudi za Glorio, saj ponujajo res zelo kakovostno in ugodno obutev.

Zato trgovino Mi2Outlet priporočam tudi vam. Vse informacije o ponudbi najdete tukaj, lahko si pogledate tudi njihovo spletno stran ter njihov odpiralni čas.

Trenutno so v Litiji odprli trgovino z obutvijo iz stečajnih mas, ki bo odprta le en mesec. Če se ne motim do 15. 3. 2017 in kjer lahko najdete obutev z najvišjo ceno 20 €. Več o tem si lahko preberete v prispevku, ki se nahaja tukaj, saj je bila odprta tudi v Trbovljah.

Mislim, da je v vsakem mestu odprta po en mesec in verjamem, da boste tudi vi našli ugodno ter kakovostno obutev zase. Rajko si je tam kupil hišne copate jaz sem si kupila obutev za poletje.

In lahko rečem, da imajo kar nekaj ponudbe odlične obutve, vendar zase žal nisem našla ustrezne številke. Saj so za ženske ostale večinoma le številke 38 ter 39 ali manjše. Za moške je ostalo še kar nekaj obutve in tudi primernih številk.

Zato vas nič ne stane, če ste v bližini ter si greste le pogledat, kakšno obutev ponujajo in morda najdete tudi kaj zase.

Zanima me vaše mnenje. Bi vam bilo všeč, če bi nekatere trgovine ponovno spet odprli ter ponudili obutev, oblačila in druge izdelke na razprodaji?

Več prispevkov na to temo najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...