Novoletni okraski
Modri bonus Nakupi plus

Novoletni okraski

Novoletni okraski

Za vse, ki morda še niste kupili okraskov za novoletno smrekico, sem našla nekaj odličnih akcij. Kje še lahko najdete novoletne okraske po zelo ugodnih cenah.

  • V trgovini Spar imajo akcijo vseh novoletnih okraskov 1+1 gratis. Tako, da lahko kupite novoletne okraske po zelo ugodnih cenah. Največ boste prihranili, če kupite okraske z istimi cenami, ker popust velja na cenejši izdelek.

Tudi midva z mojim dragim sva lani kupila v trgovini Spar okraske po zelo ugodnih cenah v podobni akciji. Letos bomo prvič okrasili svojo smrekico, ki sva jo kupila že pred tremi leti, vendar do zdaj nisva imela prostora zanjo.

Kupila sva jo v trgovini Eurospin in dobila sva jo po zelo ugodni ceni mislim, da je bila znižana na 15 € – bele barve. Poleg tega sva jo kupila 30. decembra, ko je bilo že konec sezone. Res je, da sva bila v štirih poslovalnicah, preden sva jo našla v beli barvi.

  • V trgovini Mercator vam ponujajo popust 50 % na vse novoletne okraske.

Moj nasvet je, da lahko največ prihranite, če kupite okraske in smrekico ob koncu sezone in jih uporabite za naslednje leto. Če jih potrebujete že letos le izkoristite zgoraj naštete prihranke.

Na sliki je naša smrečica, ki pa še ni okrašena.  🙂

Na kaj vi pazite pri nakupu novoletnih okraskov?

Več idej za prihranke najdete tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...