Nosečniško fotografiranje - Izberi modro - Art Box Photography
Nosečnost | Porod Otroci | starši

Nosečniško fotografiranje

Nosečniško fotografiranje

Za zadnje nosečniško fotografiranje sem bila prepričana, da ne bo uspelo, saj sem se zanj odločila zelo pozno, ko sem za babyshower prejela bon za nosečniško fotografiranje. Zato smo imeli fotografiranje šele v 33. tednu nosečnosti, kar je pri nosečnosti z dvojčki že precej pozno, saj ne moreš vedeti, kdaj te preseneti porod.

Poleg tega je šlo pred fotografiranjem v tistem tednu vse narobe, vendar so nam kljub vsem težavam na koncu uspele prekrasne fotografije nad katerimi sem resnično navdušena in bodo čudovit spomin na zadnjo ter prav posebno nosečnostjo.

Nosečniško fotografiranje - Izberi modro - Art Box Photography

Ker sem v zadnjih tednih nosečnosti imela resnično hude bolečine v mišicah in kosteh, nisem vedela, kako se bom sploh počutila na dan fotografiranja in ali bom zadnje nosečniško fotografiranje sploh zmogla. Obenem sem imela v zadnjih dveh tednih pred porodom večkrat občutek, da bom morala iti predčasno v porodnišnico in občutek me žal ni varal.

Sprva smo imeli tudi malce težav z izbiro datuma, saj je v septembru vreme precej nepredvidljivo. Sploh letošnje leto je bilo precej vremensko raznoliko in zato sem imela občutek, da bomo morali tik pred zdajci prestaviti datum fotografiranja.

Vseeno smo se odločili, da obdržimo prvoten datum, in ko smo prispeli v Ljubljano, je začelo močno deževati, zato sem bila precej jezna, saj sem bila prepričana, da bomo morali prestaviti datum. Skupaj smo se odločili, da počakamo še nekaj minut in na srečo je prenehalo deževati tako, da smo lahko začeli z fotografiranjem.

Tokrat se je Gloria odločila, da ne bo sodelovala (mala trma) tako, da me je spravila v precej slabo voljo, še preden smo začeli. Preprosto je imela tokrat preveč dela z labodi in racami, da bi se osredotočila na fotografiranje. Zato tudi sama na fotografiranju sprva nisem bila popolnoma sproščena, vendar se je to do konca fotografiranja spremenilo.

Za zadnje nosečniško fotografiranje sem prejela bon za fotografiranje pri Art Box Photography in zato sem njima prepustila tudi izbiro lokacije – Koseški bajer. Tam sicer še nikoli nismo bili, vendar sem po fotografijah sodeč lahko videla, da je to odlična lokacija za naše zadnje družinsko/nosečniško fotografiranje.

Tokrat sem prepustila tudi izbor oblek in dodatkov za nosečniško fotografiranje fotografoma in moram reči, da čeprav to ni bil moj slog oblačenja, so bile fotografije na koncu čudovite. Navdušena sem prav nad vsako fotografijo, ki sta jo ustvarila in zato želim nekaj najlepših fotografij deliti tudi z vami.Nosečniško fotografiranje - Izberi modro - Art Box Photography

Prvič sem imela tudi izkušnjo, da sta me/nas fotografirala kar dva fotografa naenkrat- Sabina in Elvis (team Art box photography). Zato je bila ta izkušnja še bolj posebna, saj sta poskrbela za čudovite in predvsem unikatne fotografije.

Uspelo nam je tudi nekaj fotografij skupaj z Glorio, čeprav ni želela sodelovati. Nekatere so še posebej zanimive, saj so popolnoma realne in kažejo naše nepopolno družinsko življenje ter naše prigode tudi, ko nimamo najboljših dni.

Nosečniško fotografiranje - Izberi modro - Art Box Photography

Zelo sem bila vesela, da sta se posvetila tudi Glorii in sta jo zamotila, da so nastale čudovite fotografije kljub njenemu (ne) sodelovanju. To je zagotovo odlična vrlina najboljših fotografov, da kljub občasnemu (ne) sodelovanju ali (ne) sproščenosti ustvarijo prekrasne spomine – fotografije.

Za svoje zveste bralce imam zato tokrat pripravljeno tudi kodo za popust pri vseh paketih fotografiranja pri Art box Photography. S kodo MODRO10 imate na vse pakete 10 % popust (poročno, družinsko, nosečniško fotografiranje, fotografiranje v paru, fotografiranje novorojenčkov, cake smash fotografiranje).

Tudi ti meniš, da so nosečniške fotografije čudovite? Zanima me, ali si se tudi ti odločila za nosečniško fotografiranje in katerega fotografa si izbrala?Nosečniško fotografiranje - Izberi modro - Art Box Photography

Mogoče ti bo všeč tudi ...