Najlepša darila za babyshower
Nosečnost | Porod Otroci | starši

Najlepša darila za baby shower

Najlepša darila za baby shower

Vedno sem si naskrivaj želela, da bi nekdo zame pripravil baby shower. In tokrat med drugo in hkrati zadnjo nosečnostjo se mi je želja uresničila, saj sem doživela svoj prvi in nepozaben baby shower, ki si ga bom zapomnila za celo življenje.

O baby showerju sem pisala že v objavi, ki jo najdete tukaj. Danes bi vam rada predstavila še najlepša darila, ki sem jih prejela za baby shower in ki bi se jih zagotovo razveselila vsaka nosečnica ali mamica, saj so čudovita in predvsem uporabna.

Zagotovo je nosečniško fotografiranje eno najlepših daril, ki jih lahko prejme bodoča mamica, saj vsaka nosečnica želi zabeležiti čudovito obdobje nosečnosti v svojem življenju. Hkrati je čudovito darilo tudi fotografiranje novorojenčka v njegovih prvih dneh po rojstvu. Jaz sem se tokrat odločila za nosečniško fotografiranje, ki je bilo tudi moje zadnje. Med fotografiranjem sem neizmerno uživala z najboljšima fotografoma Sabino in Elvisom – Art Box Photography, tako da bom imela čudovit spomin na svojo zadnjo nosečnost in tudi prekrasne družinske fotografije.Najlepša darila za babyshower                                                                                                             Foto: Art Box Photography

Ker imam že za Glorio za spomin tablico z rojstnimi podatki, sem želela imeti tudi prav poseben personaliziran okvir z rojstnimi podatki za dvojčka. Zame ga bo po njunem rojstvu izdelala ustvarjalka Tjaša, ki izdeluje prečudovite okvirje z rojstnimi podatki in vilinski figurami (dvojčka na gugalnici z mamico). Njeni izdelki so mi všeč, saj so res nekaj posebnega in unikatnega. V spominskem okvirju bomo hkrati vsi trije kot vilinske figurice (v tehniki suhega polstenja), saj smo že v nosečnosti zelo povezani. Pri njej lahko naročite tudi družinske okvirje, okvirje z vilinskimi figuricami za poroko in za druge različne priložnosti.

najlepša-darila-za-babyshower

V našem domu imamo veliko dodatkov, ki nam lepšajo stene in s katerimi ustvarjamo nepozabne spomine. Zato bo našo steno zdaj krasila še čudovita deska z mislijo o naši veliki družini. Deska oziroma blanja je lahko tudi čudovito darilo na zabavi baby showerja ali ob rojstvu otroka. Zanimive so tudi otroške blanje, ki z imenom vašega otroka krasijo vrata otroške sobe.

Najlepša darila za babyshower

Eno izmed čudovitih daril za dojenčka so gotovo tudi unikatne pletene kapice za dojenčke. Za dvojčka je ustvarjalka Monika ustvarila dve čudoviti kapici v vijoličasti in beli barvi, ki ju bodo grele v mrzlih zimskih dneh in bodo hkrati čudovit spomin na baby shower ter na njune prve tedne. Meni so kapice preprosto čudovite in prepričana sem, da bosta tudi dvojčka čudovita v njih. Želela sem eno v vijoličasti barvi in drugo v beli, saj še vedno nisem prepričana glede spola.

Najlepša darila za babyshower

Vsaka bodoča mamica potrebuje tudi pulover za dojenje, da lahko brez težav doji kjerkoli. Tudi sama imam zdaj čudovit pulover za dojenje, ki je izdelan po mojih željah in ima skrito obojestransko zadrgo, namesto kapuce pa širši ovratnik brez vrvic za udobnejše nošenje. Pulover je predvsem izjemno udoben in je odličen že za nošenje v nosečnosti kljub mojemu ogromnemu trebuščku. Zelo so mi všeč tudi barve, čeprav sicer sploh ne nosim pisanih oblačil. Mateja izdeluje tudi različna unikatna oblačila za otroke in odrasle po vaših željah – na njeni Facebook strani preveri, kaj vse še izdeluje.

Najlepša darila za babyshowerFoto: Art Box Photography

Zagotovo je masaža in fotografiranje tudi eno najlepših daril, ki jih lahko prejme mamica. Sama sem si od nekdaj želela iti na masažo, vendar preprosto nisem imela časa, zato sem se še bolj razveselila darilnega bona za masažo in za družinsko fotografiranje. Ker imam precej naporno nosečnost z dvojčki, sem se odločila, da si po porodu privoščim masažo, saj si jo bom zagotovo zaslužila. Ta paket mi je še posebej všeč, saj vsebuje še družinsko fotografiranje. Tako bom svoje mesto fotografa predala drugim sama pa se bom pred objektiv postavila skupaj s svojo čudovito družino. Izberete si lahko tudi mali paket, ki prav tako vsebuje masažo in družinsko fotografiranje ali pa nosečniško fotografiranje in masažo. Zagotovo bi bila vsaka nosečnica vesela omenjenih paketov.

Najlepša darila za babyshower

Pri Glorii smo dude večkrat izgubljali, saj imajo dojenčki pogosto ogromno dela z njimi in jih mečejo vsepovsod, tako da se brez težav izgubijo. Tokrat pri dvojčkih teh težav ne bova imela, saj je ustvarjalka Jasmina –  miniLEmade za dvojčka izdelala čudovite unikatne priponke za dude. Ena priponka je izdelana v barvah za punčko, druga v nevtralni barvi, saj še vedno nisem prepričana glede spola. Obe priponki za dudo sta čudoviti – malce različni, vendar še vedno zelo podobni. Kot sem zasledila, dvojčki ne želijo biti del kompleta, zato želim, da se tudi izdelki zanju vsaj malenkost razlikujejo. Unikatne priponke miniLEmade, ki služijo kot priponke za dudo ali grizalo, so izdelane iz lesenih perlic slovenskega porekla v kombinaciji s silikonskimi ali kvačkanimi. Jasmina pa z veseljem poskrbi tudi za edinstveno poslikavo na perlicah oziroma ugodi vaši želji po personalizirani priponki, v smislu, da doda še ime malčka, malčice.

Najlepša darila za babyshower

V trenutnem tempu življenja nam pogosto zmanjka časa za različne stvari, zato nam lahko na pomoč priskoči podjetnica Jana, ki organizira čudovite baby shower zabave za bodoče mamice. Tudi zame je organizirala nepozaben baby shower in poskrbela je čisto za vse (za prigrizke, sladice, sadje, torto, dekoracijo …). Počutila sem se resnično kraljevsko, saj mi prvič v življenju ni bilo potrebno narediti čisto nič, saj je ona naredila čisto vse namesto mene. S prijateljicami smo tako lahko neizmerno in sproščeno uživale celotno popoldne, saj je to bilo naše zadnje oziroma predzadnje srečanje pred porodom.

Najlepša darila za babyshower

Priznam, v preteklosti mi kvačkani izdelki niso bili všeč, sem jim pa zato danes toliko bolj ne morem upreti, še posebej, če so narejeni za male otroške nogice. Hejdi iz Noninih čarobnih nitk je za dvojčka izdelala čudovite pletene copatke, ki ju bodo grele v zimskih dneh. Izbrala sem si zeleno in belo barvo copatkov. Copatki, ki se le malenkost razlikujejo, bodo zelo uporabni, predvsem v njunih prvih tednih življenja. Moram reči, da čeprav sem imela nekaj let odpor do ročnih izdelkov, so mi zdaj vedno bolj všeč. Sploh, če so nekaj posebnega, kot so ti copatki. Izdelani so iz 100 % merceriziranega bombaža. Posebnost teh copatkov je tudi, da so pleteni v enem kosu, brez šivanja. Pleteni so s petimi pletilkami, kot so pletene nogavice.

Najlepša darila za babyshower

Lesena tablica oblaček je odlično darilo za starše in tudi za otroke. Starši si lahko sprva med seboj pišejo na tablico s kredami različna obvestila in kasneje otroci lahko nanjo rišejo in pišejo. Poleg tega so lesene tablice tudi čudovit dodatek v vsakem domu, saj še dodatno popestrijo dom in so videti odlično v vsakem prostoru. Gloria je že zdaj popolnoma navdušena nad tablico, čeprav bo enkrat tablica krasila sobico od vseh treh, trenutno pa je to darilo za dvojčka. Ustvarjalka Lana resnično izdeluje čudovite lesene dodatke za vsak dom – preveri na njeni spletni strani, kaj vse še ustvarja.

Najlepša darila za babyshower

Prepričana sem, da ste tokrat v objavi našli odlične ideje za najlepša darila za nosečnice, mamice ter družine. Nad vsemi darili bodo zagotovo popolnoma navdušene že nosečnice in mamice, saj so darila zelo uporabna in hkrati tudi unikatna.

Vsi izdelki in storitve v objavi najlepša darila za baby shower so delo slovenskih ustvarjalcev in podjetij, ki svoje delo opravljajo s srcem. 🙂

Kakšna darila si ti prejela za svoj baby shower ali ob rojstvu? Ti je všeč moj izbor za najlepša darila za baby shower?

Mogoče ti bo všeč tudi ...