Plaža mojito
Oddih Počitnice | Potovanja

Mojito – Plaža – Črna gora

Mojito – Plaža – Črna gora

Danes bi vam rada predstavila še eno fantastično plažo v Črni gori po najinem izboru – plažo Mojito (Velika plaža).Plaža mojitoPlažo Mojito smo našli po naključju, ko smo zgrešili tablo za središče mesta Ulcinj. In tako smo se vozili neznano kam, saj pogosto na zemljevid pogledamo šele, ko se že izgubimo.

Oziroma kot pravi Rajko, ko začnemo raziskovati nove kraje in plaže. 🙂  Torej v Ulcinj smo se odpravili drugi dan našega bivanja v Črni gori, saj sva se z Rajkom odločila, da bomo odšli prve dni na ogled, bolj oddaljenih krajev.Plaža mojitoZadnje dni smo preživeli na plaži Plavi Horizonti, o kateri sem pisala že v prejšnjem prispevku, ki ga najdete tukaj. In ker smo tisti dan zašli s poti, smo se vozili že počasi proti meji z Albanijo.

In takrat sem zagledala tablo za plažo. Ne spomnim se sploh točno, kaj je pisalo na tabli ali Bela plaža ali Velika plaža. Nama je bil v tistem trenutku pomemben le napis plaža.Plaža mojitoTako, da sva se zapeljala malce naprej, da sva lahko obrnila in nato zavila proti plaži Mojito. Od glavne ceste do plaže je bilo sicer še kar nekaj minut vožnje do tja tako, da sva imela občutek, da smo se resnično izgubili.

Ampak, ko imaš občutek, da si se izgubil, pogosto najdeš najlepše kraje. Saj pri nama je skoraj zmeraj tako. 🙂

In ko sva se ravno pogovarjala o tem, da smo se mogoče izgubili in sva že začela iskati zemljevid, smo prišli do prečudovite plaže Mojito. Že na daleč je bila videti čudovito in zato smo hitro parkirali avto in se odpravili na ogled le te.

Parkirišče je bilo tam brezplačno ali je morda brezplačno le pred sezono – na to vam žal ne morem odgovoriti.Plaža mojitoTakoj, ko smo stopili na plažo Mojito, sva imela občutek kot, da je zelo podobna plažam, ki jih vidiš v različnih filmih. Imela sva občutek kot, da smo prišli na Karibe ali v Miami, saj je bila plaža resnično prekrasna.Plaža mojitoPlaža mojitoIn tudi lokal na plaži Mojito je bil odličen, cene pijač so bile recimo dokaj ugodne. Lokal je sicer videti kot v Kubanskih filmih in tudi ambient tam je bil fantastičen. Midva sva si naročila pivo in za Glorio sok nato smo odšli še plavat v morje.Plaža mojitoPlaža mojitoPlaža mojitoPlaža mojito - izberi modro družinaNa splošno je plaža Mojito čudovita in tudi morje tam je zelo čisto. Obenem je plaža tako velika, da sploh ne vidiš konca.

Verjetno bi prišli že do Albanije, če bi šli peš do konca obale. Plaža Mojito naj bi bila menda tudi ena največjih, če ne celo največja plaža v Črni gori.Plaža mojito Plaža mojito Plaža mojitoNa plaži Mojito smo bili sicer le tri ure, saj je bilo kasneje že zelo vroče. In tudi veter je začel zelo pihati, zato sploh nismo mogli imeti odprte marele za senco.

In smo se kasneje zato odpravili na kosilo v mesto Bar. O tem več v novem prispevku. Plaža mojito - izberi modro družinaPlaža mojito - izberi modro družinaPlaža mojito - izberi modro družinaPlaža mojito - izberi modro družinaLahko mi verjamete, da vam ne bo žal, če obiščete plažo Mojito. 🙂 Mogoče tudi nas naše naslednje potovanje v Črno goro zanese prav v Ulcinj in v bližino plaže Mojito.Plaža mojito Kakšna se vam zdi plaža Mojito?

Mogoče ti bo všeč tudi ...