Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Moja mala sobica

Moja mala sobica

Izdelke iz trgovine Moja mala sobica sem večkrat zasledila v različnih Facebook skupinah. Saj so mamice vedno objavljale čudovite izdelke, ki so jih kupile v tej trgovini.

In zato sem se tudi sama odločila, da malce pokukam v spletno trgovino Moja mala sobica. In že takoj sem se zagledala v kar nekaj izdelkov, ko pa sem se septembra letos odpravila na Otroški bazar, sem lahko vse izdelke videla tudi v živo.

Stojnica trgovinice Moja mala sobica me je takoj očarala, saj so bili izdelki v živo še lepši kot na slikah. In takoj mi je bil izjemno všeč prikupen majhen nahrbtnik za vrtec.

In čeprav sem Glorii že pred nekaj meseci kupila nahrbtnik za vrtec. Sem že v prvem tednu hoje do vrtca ugotovila, da ima ta nahrbtnik preširoke naramnice in je na splošno tudi še prevelik za Glorio.

Iz tega razloga ga tudi ni hotela nositi sama na poti do tja in nazaj. Zato sem se hitro odločila, da potrebuje nov nahrbtnik, ki ji bo resnično všeč in bo dovolj majhen, da ga bo nosila sama.

In tako sem se na Otroškem bazarju zaljubila v prikupen majhen nahrbtnik rumene barve z motivom samoroga, ki ga najdete tukaj. Ko sem ga prinesla domov, je bila Gloria nad njim navdušena in takoj ga je hotela preizkusiti. Moja mala sobica Še posebej ji je bil všeč, ker je na njem samorog, saj vsak dan z ogromnim navdušenjem gleda risanko Mia in jaz. Kjer je glavni junak seveda samorog ˝Onchao˝. 😉

Tisti konec tedna je komaj dočakala ponedeljek, da je lahko šla z novim nahrbtnikom v vrtec. In moram reči, da sem tudi sama zelo navdušena nad njim, ker ima precej manjše naramnice, ki ne drsijo in je zato primeren tudi za majhne otroke.

Predvsem mi je všeč to, da je ravno dovolj velik, da vanj pospravim vse za vrtec. Njeno najljubšo igračo, stekleničko in občasno še dodatna oblačila (ko jih zmanjka v omarici).

Vesela sem tudi, ker nahrbtnik zdaj nosi sama, saj sem morala prve dni prejšnjega vedno nositi jaz. Predvsem, ker so jo ob živce spravljale naramnice, ki so bile prevelike in so ji venomer lezle iz ramen.

Tudi moja sestra je bila zelo navdušena nad nahrbtnikom od Glorie. Zato sem se z njo dogovorila, da bom tudi nečaku za rojstni dan kupila takšnega le z drugačnim motivom. Zanj smo s sestro izbrale motiv Bat, ki ga najdete tukaj.

Sestra si je sina zaželela še nočno lučko v obliki duhca, ki se ne segreva in se samodejno ugasne po določenem času ter je obenem tudi zelo trpežna. Tako, da sem se odločila, da mu za rojstni dan kupim še nočno lučko, ki jo najdete tukaj.

Ker se preprosto nisem mogla upreti nakupom v prikupni trgovini Moja mala sobica, sem zadnjič za Glorio kupila tudi torbico z motivom Laboda, ki jo najdete tukaj.

Gloria je zdaj ravno v fazi, ko se tudi sama odloči, kaj želi obleči, mora zato seveda imeti tudi na voljo več različnih torbic. 😉 Moja mala sobica Če so tudi vam všeč čudoviti izdelki iz trgovine Moja mala sobica le hitro pokukajte kaj vse se še skriva v njej. 🙂

Mogoče ti bo všeč tudi ...