Modri nakup - Mercator
Gospodinjski aparati | Pripomočki Vse za dom

Modri nakup – Mercator

Modri nakup – Mercator

Pride dan, ko ti uspe opraviti res odličen modri nakup v trgovini, kjer tega sploh ne pričakuješ. In to se je zgodilo meni v petek, ko sem se odpravila po nakupih za stanovanje.

Iskala sem nekaj izdelkov oziroma sem preverjala in primerjala cene z ostalimi trgovinami, ko sem naletela na polico z znižanimi izdelki tudi do 90 %. Pregledala sem roke uporabnosti na izdelkih, saj sem predvidevala, da so znižani za 90 %, ker jim je potekel rok uporabnosti.

Vendar nobeden od njih sploh ni bil znižan zaradi roka uporabnosti. Na polici sicer res ni bilo veliko izdelkov, vendar sem našla, kar nekaj takšnih, ki sem jih potrebovala. Pri takšnih izdelkih moraš sicer res imeti veliko sreče, da opraviš pravi modri nakup ter prihraniš ogromno denarja.

Ko sem pregledala vse izdelke na polici sem se odločila le za tiste, ki jih res potrebujem. Obenem sem poklicala še svojo mami in jo vprašala, ali tudi ona potrebuje kakšen izdelek, ki je znižan.

Nato sem se odločila, da bom kupila 2 x mandljevo olje, 3 x Raid vrečke proti moljem za omare, ščetko za čiščenje čevelj in Bref čistilo za wc školjko. In vsi izdelki so bili znižani za 90 % razen bref čistila za wc, ki je bilo znižano za 50 %.

Tako, da sem za vse zgoraj omenjene izdelke plačala samo 4,51 € namesto 34,63 €. In tako sem prihranila 30,12 € pri nakupu oziroma 87 %. Zato je bil to res pravi modri nakup.

Res je tudi, da zelo težko najdeš tako znižane izdelke. Do sedaj sem v trgovini Mercator kupila izdelke z največ 70 % popusta, ki so bili znižani po koncu sezone. Vendar mi je to, do zdaj uspelo morda le dvakrat ali trikrat.

Ampak nikoli ne veste, kdaj bo pravi dan za vaš odlični modri nakup.

Ta dan sem tudi v drugih trgovinah našla zelo znižane izdelke, saj sem si res vzela malce več časa za nakupe. O tem sem pisala tudi že v včerajšnjem članku na temo nakupa knjig za odrasle in otroke v trgovini Spar.

Je tudi vam v tem tednu uspel kakšen odličen modri nakup?

Mogoče ti bo všeč tudi ...