Dodatki za kopalnicowc - Merkur
Pohištvo | Dodatki za dom Vse za dom

Merkur – Dodatki za kopalnico/wc

Merkur – Dodatki za kopalnico/wc

Ko sva z Rajkom premišljevala o tem, kakšne dodatke bova kupila za kopalnico/wc. Sva imela v mislih predvsem to, da nimava na razpolago veliko prostora v kopalnici in wc-ju ter da si morava izbrati čim bolj praktične dodatke.

Pregledala sem ogromno različnih ponudb na spletu ter si izbrane izdelke ogledala tudi v trgovinah, kjer so jih imeli na zalogi. Nato sem si naredila še excel tabelo ter primerjala cene in izdelke med seboj.

Skupaj z Rajkom sva se, nato sva odločila, da bova dodatke za kopalnico/wc kupila v trgovini Merkur.

Izbrala sva si eno izmed kopalniških armatur za tuš, ki je bila znižana za 60 %, saj je bila med zadnjimi kosi. Redna cena je bila 59,99 €, akcijska cena je bila 24 €.Dodatki za kopalnico-wc - MerkurKer jih v poslovalnici v Litiji niso imeli več na zalogi sem jih prosila, ali jo lahko dostavijo iz Celja. In ker so imeli še nekaj ostalih izdelkov za dostavo v poslovalnico Litija, so mi naredili uslugo in kopalniško armaturo dostavili v izbrano poslovalnico, da sem jo lahko kupila.

Ta armatura za tuš je bila praktično med prvimi nakupi za kopalnico, saj takrat niti še nisva imela ploščic ne ostalega materiala za obnovo tuša. Je pa zelo priročna, saj ne zavzame veliko prostora in odlično deluje.

Podobno najdete na povezavi. Ostale armature najdete na tej povezavi, trenutno imajo tudi zelo znižane cene v akciji Čistimo.

V trgovini Merkur sva kupila tudi držalo s kozarčkom za zobne ščetke ter milnik v kromiranem videzu. Oba sta bila znižana za 90 %, saj sta bila med zadnjimi kosi. Redna cena za milnik in lonček skupaj je bila 66,98 €, akcijska cena je bila na koncu 6,70 € za oba.

Vendar sta bila na zalogi le v poslovalnici v Murski Soboti. Tako, da sem prosila prijateljico, ali ju gre lahko njen fant iskat, še prej sem oba izdelka že rezervirala po telefonu.

Pritrdita se na steno tako, da že tukaj lahko prihranimo veliko prostora in še lepega dizajna sta.Dodatki za kopalnicowc - MerkurVeliko izbiro lončkov za zobne ščetke in milnikov najdete v povezavi. Poiskala sem tudi podobne lončke za zobne ščetke ter milnik.Dodatki za kopalnicowc - MerkurPogosto se vam lahko zelo izplača, če le malce pogledate tudi po izdelkih, ki so zadnji kosi, ali izdelkih, ki gredo iz prodaje, saj lahko najdete odlične in kakovostne izdelke po zelo ugodnih cenah. In tako prihranite ogromno denarja.

Verjamem, da boste z mojimi napotki prihranili veliko denarja pri nakupu dodatkov za kopalnico/wc.

Ta ponedeljek 30. 1. 2017 lahko še dodatno prihranite v trgovini Merkur z akcijo ˝Izberi svoj popust˝.

Ostale prispevke na temo obnove najinega stanovanja si lahko ogledate v povezavi.

Poglejte si tudi, kako je potekala obnova kopalnice in wc-ja.

Mogoče ti bo všeč tudi ...