Mercator ugodnosti
Blog

Mercator ugodnosti

Mercator ugodnosti

Morda ste se že kdaj vprašali, zakaj ne pišem prispevkov tudi za trgovino Mercator? Ni težava v tem, da bi bila plačana za prispevke preko drugih trgovin. Daleč od tega, težava je predvsem v tem, da ima trgovina Mercator pogosto veliko manjše popuste za iste izdelke kot ostale trgovine.

Občasno imajo sicer tudi v trgovini Mercator zelo znižane nekatere izdelke. Zato, če boste želeli, lahko kakšen prispevek na teden namenim tudi trgovini Mercator.Mercator ugodnosti

Kar nekaj let nisem hotela niti vstopiti v njihovo trgovino saj sem bila vedno razočarana nad nakupom. Vedno so bile cene za izdelke pri blagajni drugačne, kot so bile navedene na policah zraven izdelka.

Ali je bil vsakič zraven izdelka, ki bi moral biti v akciji listek z napisom, da je bila cena v akcijskem katalogu napačna.

Jezi me tudi to, da vedno pri blagajnah čakaš celo večnost, saj imajo vedno težave s plačili ali pa preprosto delajo čisto prepočasi. Tudi njihova spletna trgovina Mercator tehnika je zelo nepregledna, saj vedno zelo težko najdem izdelke, ki jih iščem. Obenem ob izdelkih ni dovolj dodatnih informacij.

Kljub temu sem prej v času šolanja na osnovni in srednji šoli lahko hodila po malico ali kaj drugega le v trgovine Mercator. Saj drugih trgovin ni bilo nikjer v bližini. Razjezili so me tudi s tem, da imajo višje cene za vse salame, sire in podobno, če so narezani. Ste to že kdaj opazili?

V drugih trgovinah je cena ista, če ti izdelke narežejo ali če jih kupiš v kosu. Le v trgovinah Mercator in Tuš sem do zdaj še zasledila različne cene.

Kasneje, ko sem spet začela z nakupi v trgovini Mercator so me razočarani s tem, da ukinili kupone za 20 % popusta na izdelek. Saj si z njimi lahko kupil tudi akcijske izdelke in si lahko pri vsakem izdelku privarčeval tudi do 70 % ali več (50 % popusta in kupon 20 %).

Poleg tega si lahko pri vsakem nakupu uporabil tri kupone ali si opravil več nakupov, če si imel več kuponov. Sedaj imajo isti sistem kot vse ostale trgovine le en kupon na vikend, ki velja le za nakup izdelkov po redni ceni.

Poleg tega je na vsakem kuponu, kot pri vseh drugih trgovinah še veliko drobnega tiska za kaj vse ne smeš uporabiti kupona. Sedaj ga ne moreš uporabiti niti za žgane pijače več. Mercator ugodnostiNe želim podpirati ali spodbujati pitja alkohola. Saj tudi sama zelo poredko pijem alkohol vendar si takrat vedno kupim svojo najljubšo pijačo 1000 rožo ali Cockto, da si lahko zmešam najboljšo pijačo na svetu.

In takrat vedno prej uporabila kupon, saj v drugih trgovinah ni več možnosti koriščenja kupona za žgane pijače. Niti ruma za peko ne morete kupiti nikjer drugje na kupon.

Moram jih pohvaliti, da sem večkrat našla odlična oblačila in obutev za hčerkico, ki so bila znižana za 70 % po koncu sezone. Vendar je bilo vedno na voljo le nekaj zadnjih kosov.

Če si želite, lahko vsak teden v enem izmed svojih prispevkov poudarim tudi najbolj ugodne izdelke v trgovini Mercator?

Njihove akcijske kataloge najdete na povezavi. Kakšno je vaše mnenje o trgovini Mercator?

Mogoče ti bo všeč tudi ...