Voziček marela
Nakupi plus Preizkušam | Priporočam

Marela voziček

Marela voziček 

Po počitnicah v Črni gori, ko sva si od moje sestre izposodila marela voziček sva se odločila, da kupiva novega. In kot sem omenila že zadnjič v objavi, ki jo najdete tukaj je moral marela voziček izpolnjevati določene pogoje. Saj ga drugače sploh ne bi kupila.

Moji pogoji za nakup so bili naslednji:

  • Enojen ročaj za boljšo vodljivost in tudi lažje krmiljenje z eno roko.
  • Lahek – zelo lahek, lahko ga nosiš v eni roki.
  • Da se dovolj zloži in da se lahko kolesa odstranijo.
  • Priročna in dostopna nakupovalna košara.
  • Velika strehica za zaščito pred soncem.
  • Barva – nevtralna, da ga lahko uporabljava tudi pri naslednjem otroku. Ta barvna kombinacija mi je TOP. 🙂
  • Ugodna cena. Kupila sem voziček FreeON – Lux v mesecu juliju, ko je bil s Klub ceno v trgovini Pikapolonica znižan na 100 €.

Voziček marela

Marela voziček je odličen predvsem, ker ima tudi zelo priročno in prostorno nakupovalno košaro. V kateri so vedno shranjene stekleničke s sokom, torbica za pleničke, kapice za zaščito pred soncem ter še mnogo drugih stvari.

Včasih je Gloria v nakupovalno košaro pospravila še svojo novo torbico, ki jo obožuje.

Voziček marela - Izberi modro družina

Marela voziček je tudi dobro vodljiv po asvaltu le po makadamu se sprednja kolesa malce zatikajo kot pri vseh ostalih marela vozičkih.

Na tem vozičku marela pogrešava le malce večja kolesa. Razmišljala sva že o tem, če bi jih zamenjala z kolesi iz Glorinega vozička 3v1, ki so zelo velika. Haha 🙂 In še bolje bi bilo, če bi bila strehica še malenkost daljša ampak to so le malenkosti.

Na splošno sva nad marela vozičkom navdušena in sva zelo vesela, da sva ga kupila, saj sva mnenja, da je resnično vreden nakupa.

Pogosto je šla Gloria do plaže peš in sem v njem peljala torbe in vse ostalo. Za nazaj sva jo peljala v vozičku, saj je bila zelo utrujena od plavanja.

Tudi zvečer, ko smo odšli na res dolge sprehode je v eno stran šla peš. Za nazaj pa sva jo peljala v vozičku, da jo ni bilo potrebno nositi. Ali sva jo dala v voziček, da je lahko počasi pojedla sladoled na poti do hotela.

Voziček marela - Izberi modro družina

Tudi zelo preprosto se marela voziček sestavi in zloži ter ne zavzame veliko prostora v avtomobilu. Saj sem tudi o tem razmišljala ob nakupu, da bom za naslednjega otroka potrebovala manjši voziček oziroma bolj zložljiv.

Saj imam zelo majhen prtljažnik in prejšnji voziček ne gre vanj, če ga popolnoma ne razstavim.

Voziček marela - Izberi modro družina Kakšen se vam zdi naš novi marela voziček? Gloria je nad njim navdušena – še bolj pa nad sladoledom. 😉

Na kaj vi pazite pri nakupu vozička marele?Voziček marela - Izberi modro družina

Mogoče ti bo všeč tudi ...