mali junaki
Otroci | starši Vse za otroke

Mali junaki

Mali junaki

Zadnje dva meseca sem razmišljala o tem, kaj naj z Rajkom kupiva Glorii za rojstni dan. Sicer sva ji kupila že nekaj malenkosti, vendar sem želela kupiti darilo, ki jo bo vedno spominjalo na njen 2. rojstni dan.

Tako sem kar dva meseca iskala po spletu darilo za najino malo princesko. Nato sem začela razmišljati, da bi bilo morda popolno darilo zanjo, če ji podariva eno izmed knjig Mali junaki.

Saj sem že kar nekaj časa spremljala na Facebokovih straneh fotografije prijateljev in znancev, ki so objavljali čudovite fotografije knjig Mali junaki. Tako sem pomislila, da bi morda bilo to popolno darilo zanjo, ki bi ji obenem ostalo v večnem spominu.

Zato sem še malce povprašala ostale starše o nakupu teh knjig. Vsak izmed njih je potrdil, da so knjige Mali junaki nepozabno darilo za njihove prince in princeske. Ter, da so nad njihovimi knjigami njimi navdušeni tako otroci, starši in tudi stari starši.

Povedali so mi še, da ob njihovih knjigah marsikdo potoči tudi nekaj solz, saj so tako lepe. Sploh so še le bolj zanimive, ker so njihovi otroci v knjigah glavni junaki.

Zato sem se odločila, da tudi za Glorio izbereva in naročiva eno izmed prečudovitih knjig Mali junaki. Saj sem menila, da bo ta knjiga zagotovo popolno darilo zanjo in nisem se zmotila, saj je Gloria nad svojo knjigo resnično navdušena in jo preprosto obožuje.mali junaki

Odločila sem se, da bom naročila knjigo ˝Ko bo Gloria velika˝. Že, ko sem morala odločiti katere poklice bom izbrala zanjo sem imela kar cmok v grlu, saj sem se počutila kot, da izbiram njeno usodo, kljub temu da je to le knjiga.

Razmišljala sem o tem, kaj bi si ona želela postati, ko odraste. Zato sem bila sprva kar malce prestrašena, saj sem menila, da lahko izberem le eno zgodbico. Takoj mi je odleglo, ko sem opazila, da lahko izberem kar deset zgodbic o tem, kaj bo Gloria postala, ko odraste.

Navdušena sem bila tudi nad izbiro, da lahko sama določim videz mamice ter videz glavne junakinje svoje princeske. Na koncu sem za Glorio napisala še osebno posvetilo in ob tem sem razmišljala o svojih željah zanjo, ko odraste.

Obenem sem si že lahko predstavljala, kako bo videti njena čudovita unikatna knjiga Mali junaki v kateri bo glavna junakinja prav Gloria.

Ko sem zaključevala naročilo, sem opazila še izbiro za naročilo darilne škatle – igrice. In odločila sem se, da jo naročim, saj mi je bila že po opisu sodeč zelo zanimiva in zabavna.mali junaki

Tisti dan, ko sem oddala naročilo od navdušenja in pričakovanja sploh nisem mogla zaspati. Upala sem, da jo bo poštar prinesel že, kar naslednji dan. Saj sem včasih kar malce nestrpna, ko kaj naročim in komaj čakam, da prejmem paket.

Seveda sem morala na dostavo počakati le nekaj dni, in ko je poštar prinesel paket, sem komaj čakala, da ga odprem. Ko sem ga odpirala, sem se počutila kot majhen otrok, saj sem komaj čakala, da vidim, kaj se skriva v njem.

V paketu se je skrivala čudovita škatlica, ki sem jo omenila zgoraj v njej pa popolno darilo za Glorio, knjiga ˝Ko bo Gloria velika˝.mali junaki

Odločila sem se, da jo pospravim nazaj v škatlo ter da jo bomo zvečer prebrali vsi trije skupaj. Zato sem cel dan komaj čakala, da pride Rajko iz službe.

Tako sem zvečer prinesla v dnevno sobo knjigo, da bi jo skupaj prebrali. Ker je Gloria seveda naprej zagledala škatlo, je bila prvih deset minut čisto navdušena nad to prav posebno škatlo – igrico. Le kdo bi si mislil kajne? 🙂Mali junaki Modra družina

Nato smo se lotili branja te prečudovite knjige. Gloria je že takoj začela vpiti, da je ona na slikah in na naslovnici. Ko sem ji začela prebirati knjigo me je že prvih nekaj strani ganilo do solz.mali junaki

Saj je knjiga Mali junaki res tako lepa in še bolj posebna, ker je na koncu bila glavna junakinja podobna Glorii in mamica meni. Zdaj vem, zakaj vse mamice pravijo, da ob tej knjigi sprva le jokajo.mali junaki

Ko sem končno lahko nadaljevala branje mi je Gloria ob branju razlagala, kaj je na kateri sliki. Že takoj mi je, dejala, da je na prvih straneh našla mene – mami. Ter da je punčka Gloria seveda mi je razložila tudi, da je v njej medved, avto, mucek in še marsikaj.mali junaki

Le pri znanstvenici je rekla, da je to ˝teta˝, saj ji je verjetno bila videti zelo stara. Sprva me je lepo poslušala pri branju, nato je želela knjigo pogledati še sama. Ker je ona že ˝velika˝ sem ji bila lahko jaz le zgolj v pomoč, da sem ji pomagala držati knjigo, saj mi je rekla le ˝mami drži˝.

Ko je videla moje posvetilo zanjo se je vanj popolnoma zatopila kot, da ona že zna prebrati vse. Oziroma da je mnenja, ˝da je mami spet preveč pisala˝. mali junaki

Z velikim veseljem je listala knjigo ter si vsako stran posebej temeljito ogledala. Knjigo si je že prvi dan ogledala vsaj 15 x in vem, da je resnično popolnoma navdušena nad svojo prvo unikatno knjigo.

Zato sem tudi mnenja, da je res popolno in neprecenljivo darilo, ki bo ostalo kot najlepši spomin še ogromno let.

Verjamem, da bo Glorii ta knjiga ostala v večnem spominu in da jo bo nekoč z veseljem lahko prebrala in pokazala tudi svojim otrokom. Tudi sama sem si naskrivaj še enkrat prebrala knjigo v celoti in resnično me je ganila do solz. Še posebej so me nasmejali stavki, ki govorijo tudi o atijih. 🙂 mali junaki

Knjigo Mali junaki seveda lahko podarite tudi kot prekrasno darilo. Sploh, če ste brez idej, kaj kupiti za darilo. Verjemite mi, da boste nad knjigami Mali junaki navdušeni tako odrasli kot otroci. Ter, da s tem darilom zagotovo ne boste zgrešiti.

Le, zakaj ne bi bila knjiga Mali junaki čudovito darilo tudi za odrasle? Sama bi bila nad takšnim darilom navdušena, saj bi prvič imela svojo unikatno knjigo in zato bom zagotovo še kdaj naročila katero izmed njihovih čudovitih knjig.

Ali že imate katero izmed knjig Mali junaki? Ste tudi vi tako navdušeni nad njihovimi knjigami, kot smo navdušeni mi trije?

Knjigo ˝Ko bo ? velik/a˝ lahko sedaj naročite še po znižani ceni. Najdete jo tukaj.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

2 Komentar

  1. hankaanka pravi:

    En zanimiv pogled na to knjigo

    1. Klavdija pravi:

      Kakšen pa je tvoj pogled na to knjigo? 🙂

Komentiranje je onemogočeno.